Omtrent alle elsker den søte fristelsen av sjokolade og godteri. Her er noen spennende statistikk og fakta om godteri og sjokolade:
1. Den gjennomsnittlige amerikaner spiser 10-12 pounds (4,5 kg) av sjokolade i året. Den gjennomsnittlige sveitsiske spiser 21 pounds i året.
2. Sjokolade er maten oftest craved av kvinner, men kan bidra betydelig til bulimi, fedme og overspising.
3. Flere medisinske studier viser at å spise sjokolade i moderate mengder kan faktisk forlenge livet ditt ved å redusere risikoen for blodpropp og slåss dårlig cholestorol.
4. Sjokolade er ikke fysisk vanedannende og ikke forårsaker kviser, som vist i flere medisinske studier.
5. Sjokolade er ikke høy i koffein. En 1oz bar melkesjokolade inneholder kun 5-6mg av koffein. Dette er betydelig mindre enn i kaffe, te og brus.
Seks. Sjokolade kan absorbere andre smaker og dufter, og bør holdes borte fra andre husholdningsartikler kjemikalier.
7. Sjokolade kan fryses i inntil seks måneder. Det er best å forsegle sjokolade i en zip-lås pose før frysing.
8. I genearl, er holdbarheten for sjokolade i året. Sjokolade som er nedkjølt kan ikke smelter så lett. Derfor er det best å oppbevare sjokoladen i kjølige tørre områder 55-60 grader F.
9. USA sjokolade produsenter bruker 3.5 millioner pounds av helmelk hver dag for å lage sjokolade.
10. Den største sjokoladeplate som noensinne er laget veide over 5000 pounds og ble laget i Italia i 2000. Den største plate av fudge var over 2000 pounds og ble laget i Canada.
11. Barn er mer sannsynlig å foretrekke sjokolade når de når 10-11 år gamle enn når de er yngre.
12. Sjokolade er USAs favoritt smak, ifølge nyere undersøkelser med litt over 50% av alle voksne foretrekker sjokolade med andre smaker.
Merk: Hvis du finner denne artikkelen nyttig, kan du trykke den på ditt nettsted, e-zine, eller i nyhetsbrevet så lenge studiepoeng above forblir i takt og hyperkoblinger opphold aktiv.
No comments:
Post a Comment