Sunday, October 9, 2011

Cooking Leksjon: Krydder Cast Iron Like The Pros

I dagene før vi hadde non-stick panner, hadde vi det nest beste - krydret støpejern. Mens non-stick panner har sikkert overgått støpejern i non-stick kategori, støpejern gryter og panner fortsatt foretrekkes av mange kokker, blant fagfolk på grunn av sin holdbarhet og evne til å beholde smaken.

Men hvis du ikke er heldig nok til å ha en hånd-me-down fra bestemor, kan du finne deg forvirret om hvordan å bli en støpejern kokk. Frykt ikke - du kan lære å sesong støpejern med proffene og holde dem i god form i årene som kommer.

Krydder Nye støpejern

Prosessen er egentlig ganske enkelt. Når gjort riktig, vil panner vare lenge og kan også bli din egen hand-me-downs i fremtiden.

1. Varm ovnen til 300 grader.
2. Coat kjelen med smult eller fett. (Pass på at du ikke bruker vegetabilsk olje eller kommersielle cooking spray. Mens de kan virke enklere, vil de ikke bare føre til at kokekar til å være erfarne feil, men de vil også legge igjen en klebrig hinne på utsiden av kokekar som er umulig å fjerne.)
3. Sett pannen i ovnen på midterste rack og la den bake i 15 minutter.
4. Ta kjelen og helle ut overflødig fett og smult.
5. Sett gryten tilbake i ovnen og stek i ytterligere to timer.
Seks. Gjenta etter behov

Mange støpejern entusiaster vil sverge på å gjenta krydder prosessen flere ganger før du bruker kokekar første gang. Hver gang du sesongen kokekar blir krydder bindingen sterkere. Mange vil anbefale at de første gangene de kokekaret blir brukt det bør brukes til å lage mat fettete mat (bacon, fete kjøtt, etc.) for å igjen styrke krydder obligasjon.

Re-krydder Cookware

Hvis du oppdager at du erfaren kjelen feil første gang, eller hvis maten begynner å holde seg til pannen etter en tid i bruk, kan det være lurt å re-sesongen kokekar.

1. Vask kokekar grundig med stålull (gjør dette mens pannen er varm og fortsatt trygt å berøre er best).
2. Sørg for at pannen er helt tørt (bruk et håndkle om nødvendig).
3. Følg krydder trinnene ovenfor for å re-sesongen kjelen.

vil sverge på å gjenta krydder prosessen flere ganger før du bruker kokekar første gang. Hver gang du sesongen kokekar blir krydder bindingen sterkere. Mange vil anbefale at de første gangene de kokekaret blir brukt det bør brukes til å lage mat fettete mat (bacon, fete kjøtt, etc.) for å igjen styrke krydder obligasjon.

Re-krydder Cookware

Hvis du oppdager at du erfaren kjelen feil første gang, eller hvis maten begynner å holde seg til pannen etter en tid i bruk, kan det være lurt å re-sesongen kokekar.

1. Vask kokekar grundig med stålull (gjør dette mens pannen er varm og fortsatt trygt å berøre er best).
2. Sørg for at pannen er helt tørt (bruk et håndkle om nødvendig).
3. Følg krydder trinnene ovenfor for å re-sesongen kjelen.

Rengjøre støpejern

For å gjøre din kokekar siste testen av tid, sørg for å ta skikkelig vare på den. Husk trosbekjennelsen til enhver entusiast av støpejern - ingen såpe og ingen stålull. Såpe og stålull vil føre til et sammenbrudd i krydder obligasjoner og bør ikke brukes til å rengjøre kokekar på en jevnlig basis. Hvis du er forvirret i dette øyeblikk, har ingen frykt. Rengjøring støpejern er en lek.

1. Du må skylle kokekaret mens den fremdeles er varm. Hvis maten er festet til det, og deretter skrape i pannen eller potten etter behov.

Det er det! Husk å ikke lagre mat i støpejern, fordi det kan feste en metallisk smak til maten. I tillegg lagre panner med lokk av for å hindre fukt fra accumulating og rust oppstår.

No comments:

Post a Comment