Monday, November 14, 2011

Nøysom menyen planlegging--komme i gang

Komme i gang å lage en plan for en ukes verdt over måltider kan sikkert være litt avskrekkende ved første. Det trenger ikke være komplisert--om en liten bit av tid brukt planlegging vil være vel verdt det!


Det er en god måte å starte ved å se på hva du allerede har på hånden--slags tar en visuell innholdsliste.


Neste, det er nyttig å liste på et stykke papir, alle måltider for den kommende uken. For eksempel listen alle dager, deretter frokost, lunsj, middag, osv.


På denne listen over måltider, skriver du ned main parabolen og et par siden retter som du ønsker å gjøre, å holde oppmerksom på hva stifter er på side i skapet og i fryseren. Prøv å komme opp med så mange måltider som du kan med hva du har på hånden.


Husk å skrive ned noen statister du tror at du kanskje har lyst til å gjøre under den kommende uken--for eksempel informasjonskapsler, snacks eller desserter.


Alltid holde annonser fra kjøpmann hendig og planlegge måltider rundt ukentlige spesialtilbud, hvis mulig. Ikke bare tenke på hoved retter; Hvis bananer er på salg, kan du gjøre banan brød til snacks eller lunsjer, for eksempel.


Når du foretar din menyen plan, tror du om hva du skal skje i neste uke. Er fredag kveld fotball spillet natt? Planlegg å ha en supper er raske til å fikse. Er onsdag dagen slått av? Det er dagen du kanskje vil prøve ut en ny oppskrift som tar litt lengre tid til å forberede seg.


Uansett hva din tidsplan, planlegge din menyer rundt den. Og være fleksibel! Hvis det snø på tirsdag, og du ikke hadde planlagt å gjøre chili før torsdag, kan du bare bytte menyer rundt.


Holde listene, slik at i ukene som kommer, kan du bli påminnet om noen måltider familien spesielt likte (eller disliked!). Etter et par uker, vil du ende opp med et sett med ukentlige menyer som du kan bruke om og om igjen.


Med planen i hånd, er du ikke fristet til å gå for takeaway fordi du ikke kan komme på noe å gjøre for supper. Og du vil ikke bli tatt uten at "en ingrediens" du skal gjøre i kveld er supper, så ingen flere siste øyeblikk turer til matbutikk!

No comments:

Post a Comment