Thursday, November 17, 2011

10 Interessante fakta om te

Te kommer fra bladene av et tre kalt Camellia sinensis. De tre hovedtypene av te er svart, Oolong og grønn. Urtete kommer ikke fra bladene av en te-plante, derfor, anses ikke å være ekte te. Røtter, stengler, blomster og deler av planter brukes til å lage urte-te.


Studier i Nederland har vist at menn som drikker svart te som inneholder catechins er 50 prosent mindre sannsynlighet for å dø av ischemic hjertesykdommer. Dette skjer når våre arteries bli tett og ikke klarer å fungere på grunn av constriction.


Nyere studier har vist at drikker mellom ett og to kopper te per dag kan fremme fruktbarhet ved å stoppe unormalt i våre chromosomes. I en fersk test 250 kvinner drakk så lite som halvparten en kopp te per dag, og deres graviditet var dobbelt så høyt som de som ikke gjorde.


For å kurere puffy øyne ligge i horisontal stilling og plasser enten en fuktig tepose eller te Komprimer over begge øyne og la i ca 20 minutter. Hevelse rundt øynene til din undringen forsvinner og øynene kommer tilbake til deres tidligere prakt.


Te vil absorbere lukt rundt seg. Her er et tips for å fjerne mat lukt fra hendene. Pour litt te over dine hender og te vil fjerne alle lukt fra fingrene, og la dem luktende stor. Det fungerer bra med fisk lukt!


Sort te poser kan brukes til å behandle planter warts. Tannin i te er syreholdig og kan være like effektive i å fjerne warts som ulike over telleren vorte removers! La en vannkjølt pose på vorte i ca 15 minutter tre ganger daglig og langsomt vorte vil krympe og forsvinne.


Forskere har rapportert i mange år at menn i asiatiske land som drikker grønn te har svært lav forekomster av prostata kreft. Mange fremtredende forskere tror at dette er på grunn av grønn te som inneholder mange kraftige antioksidanter og forebyggende anti-kreft agenter.


I nyere australske studier fant ved CSIRO forskere at forekomsten av hudkreft i laboratoriet mus ble UVFs kapasitet redusert når de ble gitt Sort te. Det er antatt at polyfenoler som er veldig sterk antioksidanter og finnes i te er den mest sannsynlige grunnen til dette fenomenet.


Te kan brukes til å berolige burns og sunburns. Sette våt te-poser til de berørte områdene eller holde på plass med gasbind. Du kan også sette te i bad vann. Dette fungerer for andre typer burns så vel.


Costliest tepose ble noensinne opprettet for 75'th jubileum av PG TIPS te selskapet. Vesken var fylt med to hundre og åtti diamanter og dyre begrenset opplag te blader. Posen koste 7500 pounds, og vil bli auctioned til å heve penger for et barns sykehus i Storbritannia.

No comments:

Post a Comment