Tuesday, November 29, 2011

Den allmektige øl kan-kyllingen

En populær metode for matlaging kylling i de senere år, både i Grill contest samt bakgård å arrangere grillfester er øl kan-kylling. Matlaging en øl kan-kylling kunne ikke vært enklere, men resultatene er verdt. Dette er en teknikk som leverer en fuktig, saftige kylling og flavorful kylling. Det er også en bit av en showstopper og gjør en livlig samtale forrett også. Er det kylling i en øl kan? Lukk, men prøv øl kan i en kylling. Øl brukes til både Behold bird flavorful og fuktig, og cook lykkelig. Da fuglen er klar til å spise, vil kokken ikke være eneste med en øl-magen!


Er det trygt å spise kylling som har vært i kontakt med håndskrift fra en øl kan? Da FDA ble spurt dette spørsmålet var de ikke sikker på at fordi de har bare testet bokser som en beholder, og ikke som en cooking utensil. Men blekk på bokser er brukt ved en temperatur i overkant av 500 grader mens kan aldri få varmere og deretter Behandle 215 grader under matlagingen. Konklusjonen av de fleste er at det er ingenting skadelig å bruke bokser.


For disse kokker som fortsatt bekymre mulig forurensning, er loddrette rustfritt stål kylling roasters tilgjengelige. Disse roasters har sine egne reservoaret for øl, vann eller ditt valg av væske.


1 hel kylling
2 spiseskjeer vegetabilsk olje
2 spiseskjeer salt
1 ts sort pepper
3 spiseskjeer med din favoritt tørr krydder gni
1 kan øl


Forbereder kyllingen
Fjerne og slette nakke og giblets fra kylling. Skyll kylling innsiden og ut, og klapp tørr med papirhåndklær. Gni eller pensel kylling lett med olje og deretter sesongen innsiden og ut med salt, pepper og tørr gni.


Åpne en kan av øl og drikke halvparten. Vente i fem minutter og deretter drikke den andre halvparten og åpne et sekund kan for kyllingen. Drikke halvparten av andre øl og reserve resten av øl for bird. Ved hjelp av en "kirke key"-stil kan åpen, dukker noen flere hull i toppen av kan slik at fukt vil være i stand til å unnslippe.


Med kan på en jevn overflate, lavere kylling bort på kan. Det skal stå på sine egne å bruke beina og kan som en tri-pod. Kjøle bird mens du får grillen eller røyker-oppsett.


Forbereder grillen
Om du har tenkt å grille eller røyker bird, er målet indirekte varme. Ingen coals eller brenner direkte under kyllingen. Plasser en drypp kokekaret under where you intend fugl å sitte. Hvis du er grilling, slå brennere til middels høyt på én side av grillen, og plasser bird på den andre siden.


Matlaging kyllingen
Fortsette å koker kylling over middels høyt med grillen dekselet på i ca 1 1/4 – 1 1/2 timer. Kylling foretas når temperaturen registrerer 165 grader f i brystet området og 180 grader f i lår. Fjerne fra grillen med Tang og flytte til skjærebrett. Være forsiktig ikke for å søle øl når du fjerner kan. La kylling resten for 5-10 minutter før utskjæring. Kaste øl kan ut sammen med carcass.

No comments:

Post a Comment