Monday, November 21, 2011

Endre matvaner

Fordi alle av oss har blitt tatt opp å spise junk food, vel de fleste av oss, er det ikke enkelt å endre våre matvaner. Matvaner har utviklet seg siden barndommen basert på hva dine mødre eller fedre tilberedt og hva psykologiske sminke var i denne perioden.


Mat du spiser og ønsker hjelp holde pass trauma og nåværende angst i sjakk. Mat bidrar til å gjøre du føler deg bra når du begynner å føle seg dårlig. Å spise er en naturlig forsvar mekanisme som hjernen-kroppen bruker til å holde deg fra å gå gale.


Så du ser, det er svært vanskelig å endre våre matvaner. Når vi gjør, begynner vi å føle seg dårlig. Vi begynner å føle ubehag, vi føler smerte, vi har abstinenssymptomene og vi kan føle seg syk. Er det noe rart at noen av oss noen gang lykkes i å endre våre matvaner?


Betrakter jeg alle ting som har vært pakket skal junk food. Det er noen unntak, og du trenger å lese ingrediens etiketter nøye. Svært få næringen fabrikanter og selv restauranter forberede mat med din helse i tankene. Selvfølgelig, de ønsker å tilfredsstille deg, men de bruker ikke matvarer som er i din beste interesse.


Fleste spise junk food 85% av tiden og så spise god mat de andre 15%. Det bør være motsatt av dette - spise god mat 85% og søppelpost mat 15% av tiden.
Hvis du vil ha bedre helse, er her noen matvarerne å slutte å spise. Eliminere disse matvarer over de neste to til tre uker.


· Melk (non-fat- eller Nei-fat også)-er en mucus og acid danner mat. Melk oppretter mucus i kroppen og gjør lymph væsken (vi skal snakke om lymph senere) i kroppen syreholdig, som tiltrekker parasitter og andre patogener. (I stedet for melk mandel melk eller geit melk)
Kreft thrives i et organ som er syreholdig.


o brød - hvitt brød er også syre og mucus forming. Det er også vanskeligere å passere gjennom kolon og gir opphav til forstoppelse.
Sukker # 1 mat additiv. Sukker er i de fleste av alle produkter som du kjøper.


· Brus (vanlig eller diett) - er ekstremt høy sukker og kunstig sukker - 7 teskjeer per flaske. Folk flest drikke over 35 gallon per år. Sukker er en kropp gift, og fører til mange sykdommer - diabetes, fedme, tann forråtnelse og artrose og så videre.


o sukker, depletes også, din B-vitaminer og kalsium og magnesium fra beinbygningen og tennene.


o i tillegg siden sodaflasker er i aluminium bokser, aluminium kan gå inn i brus, fordi de fleste sodaflasker inneholder fosforsyre. Aluminium har vært forbundet med senility og Alzheimers sykdom.


o er kalsium også leached fra kroppen din til å nøytralisere fosforsyre. (Dens sunnere å drikke saft av alle slag)


Det er bare ingen vei rundt det. Sodaflasker suge helse rett ut av kroppen.


· Vanlig salt (NaCl) - salt inntak er relatert til høyt blodtrykk, edema og ubalanser på mineraler i lymph-væske. Natrium, Na, i salt tiltrekker vann så mer natrium du spiser mer vann kroppen din vil holde. (Bruk sea salt, den har 25% mindre natrium, bruker lite salt soya saus og urter til smaken din mat)


o spiser de fleste folk for mye salt - over 10.000 milligram per dag. Vi trenger bare rundt 200-300 mg per dag.


o er overskytende salt også involvert med nyre problemer, hjerte-og karsykdommer, Magekreft og overflødig følsom å understreke.


o får din natrium fra å spise grønnsaker som er høy i natrium. Når du får din salt fra grønnsaker er organisk salt, som ikke har den samme effekten i kroppen som uorganisk salt fra en shaker. Du trenger en masse organisk salt eller Na i kroppen. Magen er en Na organ. Det er behov for organisk salt, Na, for å holde sin lining fra å bli spist av saltsyre i magen - en ulcer.


o er matvarer som er høy i organisk natrium epler, aprikos, asparges, greener, rød kål, vognen, selleri, dulse, eggeplommer, fiken, fisk, rosiner, prunes og lentils.


For de neste to ukene kan du prøve å legge til følgende matvarer matvaner.


· Lecithin - er 30-40% choline, som brukes i hele kroppen. Dette er hvorfor du ønsker å ta den i din diett.


o choline er en av de viktigste kjemikaliene i vår celle membran.
o den brukes i hjernen vår til å lage nevrotransmitteren-acytlcholine som er nødvendig for tenkning og minne. Vurdere lecithin hjernemat.
o den brukes av leveren, som bidrar til å hindre en fatty liver. En fettstoffer leveren forhindrer deg fra å miste vekt rundt i magen.
o det hjelper for å bryte opp fett i bittesmå goblets slik at de er lett førdøyelig og reduserer Kolesterol.
o det bidrar til å hindre at Kolesterol klamrer til arterien-vegger.


· Lin seed oil - er en essensiel olje, omega 3. Dette betyr at kroppen din gjør det ikke, og det er nødvendig for deg å spise den slik at du kan leve uten sykdom eller smerte.


o det hjelper for å gifte leveren
o stimulerer det produksjonen av galle. Husk at galle hjelper til sammenbrudd fett slik at leveren kan bedre metabolismer den.
o stimulerer kroppen til å brenne fett.


o eplejuice og epler - er høy i vitamin A, i kalium og har andre mineraler som styrke blod. De inneholder malic og tartaric syre, som holde leveren sunn og fremme gode fordøyelsen. Epler hjelpe deg å miste vekt ved å gi fiber og holde deg regelmessig.


o fiber - du trenger 30-35 gram fiber hver dag. Fleste bare få opptil 10-15 gram. Fiber er én matvarer som reduserer tiden din transient i kolon. Fiber bidrar til å holde din kolon ren, redusere Kolesterol, fjerne giftstoffer fra kroppen og eliminerer forstoppelse.


Der har du det. Hvis du kan utføre disse endringene i ett år, vil du legge merke til en stor forskjell i måten du føler og helse som du har.

No comments:

Post a Comment