Tuesday, November 22, 2011

Alle-hvete suveren ruller

Merk: Stein bakken whole-wheat mel legger bare 1,3 Teasps av mel til hvert kast (vår av totalt 18 ruller). Du bare få 6.2 gram carb for satsvis; hver whole-wheat roll, basert på antall 18, har 3.1 gram carb.


Ingredienser:
¾ kopp Kaldtvann pluss 2 Tablesps (veldig viktig)
6 Tablesps smør (¾ stick)
¾ kopp avgjørende gluten hvetemel
1/2 kopp stein bakken whole-wheat mel
spor av salt (to lyse vibrering eller smak)
3 egg *
1 egg hvitt


Preheat ovnen til 420F. Ha klar en stor, nonstick, heavy-måle metall cookie ark. Sette vannet og smør i en tung 2-kvart kasserolle, fortrinnsvis med avrundet bunn, over medium varme. Noen ganger hisse blandingen mens du venter på smør å smelte.


I mellomtiden, grundig Kombiner to interessante og en klype salt i en blanding av middels bolle.


Så snart har smeltet smør og blandingen begynner putre, legge til tørr-miks alle på en gang og hisse kraft med en trekirke skje. Innen noen få sekunder, dough blir jevn og la bunn og sidene av pan. Keep stirring til ingen mel viser. Kokken i ca 10 sekunder lengre og Fjern fra varmen.


Sette varmt kasserolle på en kald brenner eller annen pengeskap overflate. Rør i egg, én om gangen, blande godt etter hvert tillegg. Først vises dough klumpet. Når hele egg er lagt til, vil det være jevn dough. Det bør være kremaktig og hold topper med nesten ingen settling. Arbeide i egg hvitt. Nå blir dough akkurat; det fortsatt holder formen, men i mykere topper. Det skulle danne mounds som ikke spre cookie ark, men synke tilbake og utvide litt. Noen ganger må du kanskje gjøre en vurdering ringe. Avhengig av størrelsen på egg, kan penger være tilstrekkelig myk selv før du legger til det endelige egg hvitt. I så fall utelater egg hvitt eller legge den til ved Tablesp. Rett konsistens gjør de beste ruller. Penger som er for stive resulterer i mindre ruller; penger som er for myk (dvs. oppslag ut wide på cookie ark) kan resultere i flat ruller.


Hvis du vil bruke din elektrisk mikser til å arbeide i egg. Bare overføre varme dough fra kasserolle til mikser bollen og slo i egg, en om gangen. Ikke over slo fordi hvis du gjør det, ruller kan utvikle store luftlommer. Hvis du har en, kan du bruke en flat beater.


Sette spoonfuls av dough på cookie ark, velge størrelse du foretrekker. Bruk store Teasps eller selv soupspoons for å slippe dough. Plasser dem ganske tett sammen.


Bake ruller for ca 25-28 minutter eller til de er gylden brun og crusty på toppen. Hvis du vil fryse rundstykker som du ikke har tenkt å bruke dagen de bakt omgående. Ta dem ut av posen å Tine ved romtemperatur. Du kan også legge de frosne ruller i ovnen, angi på 350F (ikke nødvendig å pre-heat), og bake i 5 minutter. Du kan skål ruller (sektor i halvparten), men du trenger en wide-spors brødrister eller brødrister ovnen. Ruller skål raskt, så bruk den laveste innstillingen.


Lagre ubrukte ruller i et tørt sted før rock hardt. De vil bli brukt for praktfulle brød Crumbs.


* Hvis mulig, veie egg for denne oppskriften. De bør veie mellom 62.0 og grams 64,0 gram (2.2-2.3 ounces). Du kan finne disse egg blant store og ekstra store egg. Hvis du har noen skala, plukke den minste av eggene i kartongen. Er du sulten for mer velsmakende og sunt oppskrifter?

No comments:

Post a Comment