Sunday, November 27, 2011

Beste oppskrifter: Jeg elsker jordbær Milkshake

Jeg elsker jordbær!


Har du? I så fall vil du elske denne oppskriften for å gjøre en strawberry milkshake.


Jeg husker hvor mye moro det var som en liten jente å gå og plukke friske jordbær i feltet. Det er ingenting mer underholdende enn å legge en håndfull store, moden, saftig jordbær til en skål frokostblanding eller til toppen av en frostet kake å gjøre det mer fargerik.


Og la oss ikke glemme at deilig dessert kalt strawberry shortcake. Men selvfølgelig, vi vet at du ikke trenger å sette jordbær på toppen av noe å glede seg over seg. De er naturens perfekt snack frukt som leveres klar til å spise.


Hvis du elsker milkshakes og jordbær, deretter nyte du mest definitivt smaken av strawberry milkshakes. Melk og fløte er den perfekte komplimentet til søt, tangy smaken av moden jordbær. Hvorfor, du kan si det er en kamp laget i himmelen.


Fordi... . Det er hva en hjemmelaget strawberry riste smaker som – ren himmelen. Du trenger ikke å vente til sommeren til å nyte en rik, deilige strawberry milkshake. Hvis du er villig til å erstatte frosne jordbær, kan så du ha dette fantastisk forfriskende drink uansett når i året.


Hver herlig sip vil minne deg om hvorfor du liker jordbær.


Jeg elsker jordbær Milkshake


1 kopp melk
6 scoops strawberry iskrem
2 spiseskjeer confectioners' sukker
½ ts vanilje ekstrakt
1 spiseskje strawberry iskrem pålegg
1 spiseskje pisket krem, valgfri
Friske jordbær, skiver, valgfri


Veibeskrivelse


Kombinere første 5 ingredienser i blender og blander til glatt. Garnere med pisket pålegg og skiver jordbær.

No comments:

Post a Comment