Tuesday, November 15, 2011

Trenger du en liste over For noen amatør Cook kjøkken

Med høytiden på vei snart, vil mange mennesker være styrke kjøkken til å håndtere økt etterspørsel etter "passer for en konge" måltider. Ikke er en profesjonell bør ikke kokk stoppe deg fra å kunne lage mat som en. Men du må de riktige verktøyene for å opprette disse tantalizing retter. Les videre og Finn ut fem verktøy som ingen kjøkken kokk bør være uten.


Blande boller


Kontroller at du har en god, kvalitet satt av miksing boller på side – jo større jo bedre! Mange retter må være slått, blandet eller blandet. Du vil være glad du ikke gjorde skimp på miksing boller når du må utføre noen av disse aktivitetene. Mest profesjonelle kokker foretrekker å bruke rustfritt stål miksing boller. Det er imidlertid mange kvalitet plast apparater som er tilgjengelig, som de som laget av OXO. Men Vær oppmerksom på at plast boller kan bli vanskelig å rengjøre over tid, særlig hvis brukes for heavy duty sauser, og må erstattes.


Pre-Seasoned kokekar


Støpejern skillets, Potter og koke har lenge vært et utvalg av proffene. Men støpejern kokekar kan være litt skremmende. Krydder, pre-seasoning, er re-seasoning, matlaging seasonings i, oljer til bruk, etc. for å sikre din skillet er klar, en problemfri mange kokker ikke ville heller forholde seg til. Nå trenger du ikke å. Du kan kjøpe støpejern kokekar massevis – allerede krydret – slik at du har nei oppstyr og fortsatt får de samme store fordelene av de bruker enkel støpejern. Lodge er en velkjent produsent av pre-seasoned kokekar, og tilbyr mange ulike typer av støpejern kokekar. Vær oppmerksom på –soap og heller ikke dishwashers bør brukes for gjenstandene prisen.


Spesialitet måle skjeer


Hvis du noensinne har sett en av grandma's gamle oppskrifter referere til en klemme, smidgen eller Strek og har hatt å ta en gjetning på meningen (og håper du har rett) må deretter du absolutt ta et sett med klemme, smidgen eller Strek måle skjeer. Ingen flere gjette eller tester din tolkninger for dine gjester (like gøy som det kan være). Dette gjør også en god samtale forrett – spesielt i familie sammenkomster der eldste medlemmer kan ta deg med på en tur ned minnet kjørefelt.


Først ut sektor Slikkepott


Hva kunne muligens ødelegge eplepai perfekt hjemmelaget nederlandske crumb? Har det falle fra hverandre mens du prøver å få den første brikken ut av sektor parabolen. Vel, her er en hemmelig av proffene – bruke et første ut sektor Slikkepott. Du bake Slikkepott i med kaken. Når kaken kommer ut av ovnen og cools, du disse tjenestene og løfter som første del ut i perfekt appetittvekkende stand!


Kjøkken Companion Guide


Noen gang undrer hvor lenge du må damp asparges? Ikke sikker på hvordan du kan feste et termometer i en kalkun? Aldri butterflied en svinekotelett før? For alle rare sjelden brukt opplysninger du kan trenge, mens forbereder en fest, kan du slå en kjøkken Guide. Se etter en kjøkken guide som spesialiserer seg på alt og ingenting du må vite mens matlaging noen måltid i ethvert kjøkken. For en komplett guide som har fått rave vurderinger, sjekk ut Williams-Sonoma kjøkken Companion: The A to Z Guide til hverdags matlaging, utstyr og ingredienser.


Mange av elementene ovenfor kan ikke være kjennetegnet på din lokale butikk, så vil du kanskje finne lokale kjøkken spesialitet lagre i nærheten av deg eller gjøre dine shopping online. Men hvis du liker kunsten å tilberede og ønsker å være bevæpnet med de beste verktøyene som er mulig, har du nå noen mer å legge til ditt arsenal som hjelper deg med å lage mat som en proff.

No comments:

Post a Comment