Saturday, November 26, 2011

Beste oppskrifter: Classic Jello Milkshake

Alt går bedre med Jello.


Jeg tror jeg husker en annonsering slagord som sa noe sånt. Og vår favoritt gelatin virkelig does gå frisk med alle typer retter. Jello har fått til å være en av de mest allsidige mat noensinne oppfunnet.


Jeg er sikker på at du har hatt jello til dessert på et tidspunkt i livet ditt. Eller en frukt nedtynget jello mold salat laget med kalk, oransje eller jordbær jello med biter av frukt inni. Disse salater foreta en deilig og vakre presentasjon på luncheons.


Jello er så populære at folk har oppfunnet mange måter å utnytte denne søte, morsom, fargerik mat. Så ville ikke det vet du at noen kom og laget jello milkshake. Akkurat når du trodde jello ikke kunne være noen mer underholdende, kan nå du blande det med melk og iskrem.


Jello milkshake er så lett å gjøre, enda et barn kunne gjøre det (Husk å ha tilsyn med barn ved å bruke en blender). Ingrediensene er så enkelt-melk, iskrem og din favoritt smaken av jello. Moroa del er å velge hva farge og smaken av gelatin å bruke for jello milkshake – oransje, rosa, lilla, grønt?


Hva smaken av jello du hakke, er jeg sikker på at du har en flott tid å gjøre og drikking jello-milkshake.


Klassisk Jello Milkshake


1 kopp melk
1 pkg. (4-servering størrelse) Jello, enhver smaken
1 halvliter vanilla ice fløte, softened


Veibeskrivelse


Plasser melk og iskrem i blender. Legge til Jello.
Blande 30 sekunder.

No comments:

Post a Comment