Wednesday, November 30, 2011

Historien om kaffe og Espresso maskiner

En stor andel av befolkningen elsker å drikke både gourmet kaffe og espresso drinker. Vi er alle klar over det faktum at kaffe og espresso gi en økning av energi og de også varme kroppen opp på de kalde vinterdager. Mest, men er ikke kjent med historien til kaffe og espresso maskiner, seg selv. Uten disse maskinene, ikke ville vi sannsynligvis se slik en stor befolkning som kan enkelt og rimelig forberede disse vanlige drinker.


Hvor gikk kaffetrakter kommer fra?


Siden dagene i tidlig egypterne, har kaffe vært en stift drikke for folk flest. Selv om kaffebønne har sin opprinnelse i Afrika, spre den raskt til naboland som Arabia og Egypt. Den første metoden av bønne forberedelse var å stek bønner on an open fire, og deretter legges til kokende vann for forbruk.


Det antas at kaffe trolig ble ansett en type vin og brukes til barter og handel. Syrnete i mye det samme som druer, kaffen var en kilde til energi og varme for de fleste, men noen drakk det fordi de elsket smaken, også.


En mann ved navn av Mr. Laurens kom opp med den første maskinen for å lage kaffe i 1818. Maskinen ble stadig endret av coffee drinkers. Kaffemaskin var faktisk et produkt som hadde like mange patenter av kvinner som menn, som var nesten uante av på den tiden!


Gjennom årene, har kaffemaskin blitt en pålitelig, pålitelig og brukervennlig produkt. På 1960-tallet, den første filter maskiner ble oppfunnet og endringene har forbedret enda siden da. Maskiner for å lage kaffe begynte som råolje leter oppfinnelser, men har utviklet seg til mange forskjellige stiler, noe som gjør det mulig for en guvernør og en Harley syklisten å eie samme stil! Funnet i omtrent alle hjem, kaffemaskin er laget av mange produsenter, inkludert: Braun, Senseo, Kitchenaid, Krups og Pod.


Der kom espresso-maskin fra?


Oppdaget av en geit herder og utviklet av en trøtt, sulten reisende, har drikke espresso gitt mange med ekstra energi de kan trenge. Geit herder bemerket geiter som handler som de hadde en ekstrem økning av energi. Som han søkte på hans hørt, la han merke til de var snacking på a røde bær vokser fra busker. Nysgjerrig, han spiste en berry og føltes som om han hadde plutselig fikk mer energi som et resultat. På samme tid, en trøtt, sulten reisende vitner forekomstene og hoppet på sjansen til å prøve den for seg selv. Har de samme reaksjonene som Johann Gottfried herder og geiter, visste han at de var på noe. Han tok noen bær og begynte å legge dem til drinker for dem i sin hjemby, som drikke syntes å være en god kilde av energi. Ideen dro derfra!


Første espresso forelegg sies å ha sin opprinnelse i Italia i 1901, av italiensk produksjon selskapet eier, Lugia Bezzer. Han var bare ute etter en måte å bidra til å øke hastigheten på hans ansatte kaffepauser. Han funnet ut at hvis Press ble brukt i brewing prosessen, drikke kan gjøres i mye kortere tid. Klengenavnet "Rask kaffemaskin", ble espresso maskin patentet solgt i 1905. Den nye eieren, Desidero Pavoni utviklet en espresso-maskin som brukt en stempelet pumpen til å force vann igjennom en rør og inn i kaffen.


Modifikasjoner på espresso-maskin ble stanset av utbruddet av andre Verdenskrig. Produksjon plukket opp etter krigen og i 1946, kommersielle espresso-maskin ble oppfunnet. Siden den gangen, espresso forelegg som er produsert av mange navnet merkevare-selskaper, inkludert: Juda, Mr.Coffee, Kitchenaid og Braun. Tilby ulike funksjoner, stiler, farger og priser, har espresso-maskin kommet en lang vei!

No comments:

Post a Comment