Thursday, December 1, 2011

Næringsstoffer og fordelene med asparges

Asparges har noen kosttilskudd fiber, vitamin a og vitamin C. Det er en utmerket kilde til B-vitamin Folat. En servering av seks tilberedt fersk asparges spears har 1 g kosttilskudd fiber, 490 IU-vitamin A, 10 mg vitamin c og 131 mcg Folat. For resten, det er også lav i fett, natrium og praktisk talt ingen Kolesterol.


Den mest næringsrik måten å tjene asparges er ved serverer det friske kokte og drenert. Hermetisert asparges kan ha mindre enn halvparten næringsstoffer som finnes i ferskt tilberedt spears. Som sådan er det oppfordres til å ta asparges når det er frisk.


Se etter lyse grønt stengler når du kjøper asparges. Tipsene bør være purpuraktig og skal holdes tett lukket og stengler skal være fast. Asparges er i sesongen fra mars til August. Alltid unngå visnet stengler og asparges der knopper har åpnet. Når du lagrer, hold den frisk i kjøleskapet.


Hvis du vil beholde det så skarp som mulig, brytes det i fuktig papirhåndkle og deretter sette hele pakken i en plastpose. Å holde asparges kul hjelper det å holde på sin vitaminer. På 32 grader F, vil asparges beholde alle sine Folinsyre for minst to uker, og nesten 90 prosent av sin a-vitamin c i opptil fem dager. Ved romtemperatur, ville det miste opptil 75 prosent av sin Folinsyre i tre dager og 50 prosent av vitamin c i 24 timer.


Bivirkninger forbundet med asparges er at etter å spise, vil vi slipper svovel sammensatte metyl mercaptan, en stinkende avfall produktet i vår urin. Spise asparges kan også forstyrre effektiviteten av criteria Hvis jobb er å tynne blod og oppløse clots fordi asparges er høy i vitamin K, et vitamin produsert naturlig av bakterier i vår tarmen tilstrekkelig tilgang som gjør at blodet til clot normalt.


Det hvite del av frisk grønn asparges stengel er woody og smakløst, slik at du kan bøye stengel og feste det høyre på linjen der grønne begynner å slå hvit. Hvis huden er svært tykk, skrelle det, men lagre parings for suppe aksje.


Hva skjer når vi koker asparges? Klorofyll, pigment som gjør grønne grønnsaker grønne, er følsomme for syrer. Når vi varme asparges, vil dens Klorofyll reagere kjemisk med syre i asparges eller matlaging vannet til skjemaet pheophytin, som er brun. Som et resultat, er tilberedt asparges oliven-triste. Vi kan hindre denne kjemisk reaksjon ved matlaging asparges så raskt at det er ingen tid for Klorofyll til å reagere med syre, eller ved matlaging det inn masse vann som vil fortynne syrer, eller ved å forlate lokket av potten slik at den flyktige syrer kan flyte i luften.


Matlaging, endres også teksturen av asparges. Vann rømmer fra sine celler og de skjule. Legge til salt til matlaging væske bremser tap av fuktighet.

No comments:

Post a Comment