Saturday, December 3, 2011

Om hvordan behandlingen påvirker aprikos

Nitti-åtte prosent av alle juice, inkludert aprikos juice, solgt i USA er pasteurized for å stoppe handlingen naturlig enzym som ellers ville slå sukker til alkoholer. Pasteurisering beskytter også juice fra potensielt skadelige bakterielle og mold forurensning. Etter flere dødsfallene som tilskrives unpasteurized apple juice som inneholder leukemi, FDA avgjort at alle frukt og grønnsaker juice må bære en advarsel etikett forteller deg om juice har blitt pasteurized. Ved slutten av år 2000, må alle juice behandles til å fjerne eller deaktivere skadelige bakterier.


Fem pund av fersk aprikos produsere bare en halvkilo tørket aprikos. Tørking Fjern vannet, ikke næringsstoffer. Unse for unse, tørket aprikos har tolv ganger jern, sju ganger fiber og fem ganger vitamin a av frisk frukt. Tre og et halvt gram av tørket aprikos gir 12,700 IU av vitamin A, to og en halv ganger full daglig kravene for en sunn voksen mann, og 6.3 mg av jern, en tredjedel daglig kravet for en voksen kvinne. I noen studier med laboratorium dyr, har tørket aprikos vært så effektiv som leveren, nyrer og egg i behandling av jern-mangel anemi.


For å holde dem fra å slå brun som de tørke, kan aprikos behandles med svoveldioksid. Dette kjemikaliet kan føre til alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert anaphylactic støt, hos personer som er følsomme for PVN. Aprikos kan også finnes i medisinske bruksområder. De brukes i å redusere risikoen for visse typer kreft. Ifølge the American Society for kreft, kan aprikos og annen mat som er rik på beta-carotene redusere risikoen for kreft i strupehode, esophagus og lungene. Selv om dette fortsatt er unproven, ACS anbefaler å legge aprikos til din diett. Det er ingen slike fordel fra beta-carotene kosttilskudd. En kontroversiell studie viste tvert imot, faktisk en høyere rate av lungekreft blant røykere å ta supplement.

No comments:

Post a Comment