Tuesday, December 6, 2011

Kjøkkenet ønsker å være Sexy - topp 5 Snazzy, Sexy kaffe beslutningstakere som er oppsiktsvekkende

Når det gjelder coffee makers er det tusenvis å velge mellom. Blant disse tusenvis finnes forskjeller i pris, funksjonalitet, garanti og stil. Sikker, kan du gå til nærmeste store boksen butikk og plukke opp for om 20-dollar, men vanligvis maskinen er bare ren kjedelig. Hvorfor ikke bruke litt mer penger for bedre lang levetid, bedre funksjonalitet og sexiness-faktor? Vi alle liker å være sexy, så hvorfor ikke kjøkkenet?


Roasting trommelen roll vennligst... Topp 5 snazzy, sexy og oppsiktsvekkende coffee makers for 2005 er:


1. Den Cuisinart Grind & brygg termisk kaffetrakter: Best av alt er det tid er sliping og brewing funksjonen. Du våkner om morgenen til lyd, lukt og smak av ferske bakken kaffe. Denne modellen er svært høye, og ser overmåte moderne med alle det er rustfritt stål. Du har å sikre at du har nok plass i kjøkkenet for Grind & brygg – ikke bare i form av samlet lengde, men lokket, som ligger på toppen, er å åpne for å helle vann. Den har en termisk karaffel, slik at det ikke brenne din kaffe, og du kan få varm kaffe opptil 2 timer senere. Den bruker også trekull vann filtre til å rydde urenheter ut av din vann. Den har en 3-års begrenset garanti.


2. Melitta Javapod: ettall, kaffe Pod maskiner: Dette er en romalderen ser kaffemaskin som gjør en kopp om gangen. Den eneste bummer med denne typen kaffetrakter er det ikke kan brukes i høy elevations…or kaboom! Det kommer i fem snazztacular-farger: rød, hvit, svart, mango og kiwi. Det gjør en fet kopp kaffe i omtrent et minutt. Det kan være vert for mange andre merker av kaffeputer, slik at du ikke bare fast på ett slag, og det kan også lage te. Den har en 1-års begrenset garanti.


3. Hamilton Beach Eclectrics Coffee Makers: disse metall beauties kommer i den mest fantastisk moderne retro design og farger. Farger wow du virkelig intensitet. Tenk på this…we plukke maling noen ganger fordi vi liker navnet og nå kan du velge en kaffetrakter for samme grunn. Eclectrics-serien leveres i blå intrige, Apple, marokkanske Red, sukker (ok, dette en hvit), ananas, lakris (svart) og Seabreeze. For farge og utforming er alene disse kaffe beslutningstakere snazzy, sexy og oppsiktsvekkende. En ekstra bonus er den toårige garantien: 3 år, en av beste i bransjen.


4. Kjøkken Aid Pro linje 12-kopp kaffe beslutningstakere: slik du liker kaffe og du liker mye er av den. Denne apparat ville være din Godsend. Det kommer med en bærbar andre varmere. Denne andre varmere er stor for disse vinter søndager, der du kan plassere på din Nattbord å lese og drikker kaffe hele dagen lang, uten å måtte få opp. Det er også stor Hvis du ønsker å brygge to typer kaffe som koffeinfri (den leveres med en oransje lokket) og regelmessig på samme tid. Den er laget av die-cast metall, har en tidtaker, og en to Temperaturinnstilling for varme. Stor smakfull kaffe kommer denne perlen med et Ion exchange vann filter. Den har en 2 års garanti, og om du, på grunn av noen få en erstatning utskifting har en 2 års garanti.


5. Capresso CoffeeTEAM Luxe kaffetrakter: Capresso kaffe og espresso maskiner er bare Creme de la Creme av kaffe beslutningstakere. Denne perlen har en programmerbar grind og brygg funksjonen, det plass kvart pund av kaffebønner, og den har en filter-indikatoren for å fortelle deg når vann-filteret er pooched. Det brews til over 200 grader, slik at det virkelig trekker ut smaken fra bønner. Den har en ett års garanti, men jeg tviler du trenger den. Det gjelder bare i svart og hvitt.


Der har du det, 5 snazzy, sexy og oppsiktsvekkende kaffe beslutningstakere å gjøre kjøkkenet smil med stolthet. Gjør deg selv en tjeneste, kjøpe en god kaffetrakter. Det vil vare lenger, og det ser bra ut i din home…best av alle din kaffe ville smake bedre.

No comments:

Post a Comment