Monday, December 19, 2011

Hvordan man skal kaste en fest Fondue

Hvor mange ganger har du kastet et middagsselskap og ikke selv komme til å snakke med dine gjester fordi du var for opptatt med middag-del av partiet? Selv serverer appetittvekkere kan bli en byrde å koordinere forskjellig mat ganger, og for å holde et øye med hva du kjører ut av mat og hva folk er å unngå. En bedre scenariet ville være å ha en fest der du kan gjøre alle prep før hånden og deretter sitte og nyte selskapet. Bedre scenariet er en fondue parti.


Selvfølgelig er Fondue parter tilbake i stil. Hvilken bedre måte for å tilbringe en kveld med venner som med noen vin og OST. Men stopper ikke ved bare OST fondue. Pass på å prøve varm olje, kjøttkraft eller øde fondues også. Det er ingen kjører frem og tilbake til kjøkkenet eller bekymre matlaging ganger. Og matlaging fondue er en bris. Hvis du kan rive ost og måle noen ingredienser (som kan gjøres før gjestene kommer) og kan kaste det alt i en pott deretter du kvalifisere som fondue kokk. Hvis du er interessant i å arrangere en fest fondue er denne guiden for deg.


Antall gjester vil avgjøre hvor mye ingredienser og antallet fonduegryter du trenger. Seks personer vil vanligvis være max til å dele en fondue pot. Men hvis du holder folk/fondue pot-forhold på 4: 1 kvelden blir morsommere. En elektrisk fondue pot er den enkleste måten å gå. Ringe opp bare en temperatur, og du er klar. Bare sørg for at strømledningene er ute av veien eller enda bedre er å bruke en ny fondue pot med en magnetisk pause bort ledningen. På denne måten hvis noen turer over ledningen de ikke vil nøste seg fondue-partiet.


Start menyen med klassiske fondues, ost, varm olje og sjokolade. Om natten er en suksess, deretter forgrener seg og prøve noe mindre tradisjonelle neste gang som mongolsk Hot Pot, Hawaii svinekjøtt Fondue og ferdig den av med S'mores Fondue.


For din drikking glede har varm te eller vin som du har gjort fondue med. Mindre tradisjonelle valg ville være Merlot eller selv kalde drikker. Frykt for OST-tjenesteforsterking i magen etter blande fondue med kalde drikker er bare en myte. Husk å fortelle alle dine gjester som drikker kalde drikker om smerten ved å sende en ball av ost før du nevner at det er en myte.


Hvis du er virkelig eventyrlystne, så slå din fondue parti til et 70ies tema partiet komplett med bell bunnen jeans, polyester og Best av Bee Gees spille på 8 spor.


Fondue parter er lagt tilbake og casual. Ikke rush gjennom ditt måltid. Nyter mat, drikke og selskapet uten mye hardt arbeid er hele ideen, og det er derfor fondue parter er tilbake i stil.

No comments:

Post a Comment