Sunday, December 18, 2011

Bygge din egen Wine Rack (I en ettermiddag)

En god drink er selv guder nyte og mest en god vin er den beste drikken i verden. Connoisseurs av vin si at for å finne ut en god vin er lukter og smaker den. Ikke er tilfelle med vin-rack. Det er mye vanskeligere en aktivitet enn det du bli kjent isolasjon, fuktighet og temperatur som wine må i tillegg til atmosfære som trenger din vin drinker og mange andre ting.


På grunn av de spesifikke behovene viner i form av fuktighet, osv vin-rack kan være bare noen typer i teksturen selv om de kan variere i form av design, plassen de tae og antall vinflasker de kan holde.


For å bygge din egen wine rack den første tingen du bør være er sikker på at om din vegger har tilstrekkelig isolasjon ellers du vil miste nesten alle av din god vin. En god isolasjon varierer fra R11 til R19 avhengig av ytre temperatur, som kjelleren kanskje kjellere må mer isolasjon. Etter å ha en optimal isolering neste er ting du bør vurdere for å bygge din egen rack materialet. De tilgjengelige alternativene er redwood, gitterpunkt, landet furu og mahogni. Redwood tilbyr en beroligende titt på linjen mens landet furu lar et kunstnerisk miljø. Du kan også få metall seg, men de krever ekstra forsiktighet og ikke mye kan tilbys i form av design.


For hver flaske det bør være en 4-6-tommers pusterom som vil hjelpe i ikke bare lett tilgjengelighet, men også for rengjøring formål. Du bør ikke glemme å holde bredden på stativet minst 2-tommers mer enn lengden på vin flasken, selv om vi anbefaler rundt 15 tommers for en enkelt reoler. Det er mange utførelser, og de fleste av dem i ulike geometriske mønstre, men best ut av dem er den rektangulære som er helt trygt.


Hvis du tenker over noen farge, selv om det hele avhenger av fargen på veggene og andre omgivelser, anbefaler vi de mørke. De gir en mer romantisk og elegant utseende. Redwood og mahogni vanligvis trenger ikke å males.


Det er visse forhåndsregler som må vurderes. Det bør være ingen elektriske installasjoner der du forbereder å ha din wine rack. Belysning på taket kalles kan-belysning, og det bør være rundt 15 tommer fra veggen for et enkelt dypt reoler og rundt 28-30 tommers for dobbel dyp reoler. Dører og Vinduer av baren bør være riktig installert slik at de opprettholder isolasjonen av inne fra utenfor. Stativet bør ikke forstyrrer dør, vindu eller en hvilken som helst type bryter.


Dessuten holdt de ovenfor som det er visse rack kalt som counter toppen rack ment for et par flasker som strekker seg fra 1 til 12 og generelt de er egnet for en liten samling og er beste på et bord. Tilsvarende er det visse rack som er med rette kalt hengende rack for de henger til taket eller veggen og de tjener formålet med både en Vis-brikke og en funksjonell liten rack.

No comments:

Post a Comment