Sunday, December 11, 2011

Hvor å brygge øl din egen

Ølbrygging har blitt stadig mer populært fordi det produserer en stor mengde øl for en svært liten mengde penger. Det er tre ting du bør vurdere når brewing eget øl fra hjem - utstyr, ingredienser og prosedyre.


Utstyr som trengs:


● A 20 kvart brygg potten
● Store betagende skjeen
● a grunnleggende spiseskje
● Måle cup
● glasskanne
● Fermenter (plast bøtte)
● Air Lås
● Sanitizer
● Termometer
● Rolling pin


Ingredienser:


● Vann
● Malted Bygg
● Hopp
● Gjær


Fremgangsmåte:


1. Klargjør ingredienser – knuse malted-Bygg inn passende størrelser ved hjelp av rolling PIN-koden. Dette vil ødelegge korn i stykker og vil trekke ut godhet av korn når det settes inn i varmt vann.


2. Koke Wort – ingrediensene til Johannesurt er blandet med beløpet som er oppgitt på øl-oppskrift. Dette kalles "knuse". The mos er blandet sammen i fyrkjelen og varmt vann er lagt. The mos er brakt til en byll, for omtrent en halv time. Når den er ferdig kokende, må du filtrere ut korn og legge til hopp. Koke hopp vil eliminere sin bitre smaken. Koke hopp i ca 10 minutter.


3. Gjæring – dette er det viktigste steget til brewing øl. Sette inn gjær i Johannesurt og forlate den for ca. en uke. Hvis du bruker riktig mengde gjær, vil du merke skum i hele væsken i de første 24 timene. Denne skum angir at øl er fermenting tilsvarende.


4. Oppbevaring – lagre din øl i tanker eller pakke den i flasker eller kegs før det er klar for konsum.

No comments:

Post a Comment