Wednesday, December 7, 2011

Hvorfor Popcorn dukker

Popcorn kan spores tilbake tidlig som på 1500. I 1519 fikk Cortes sin første synet av popcorn da han invaderte Mexico og kom i kontakt med aztekerne. Popcorn var et viktig mat for Aztec-indianere, som brukte også popcorn som dekorasjon for seremoniell og slørene, halskjeder og pyntegjenstander på statuer av sine guder, inkludert Tlaloc, Gud i regn og fruktbarhet.


Grunnen popcorn dukker ble forklart av innfødt Aztecs. Det er ånder som bor inne kjerner av popcorn. Som du varmer disse ånder Hjem, får de sint. Til slutt, blir åndene så sint de dukker ut av hjemme som ulykkelig lite puffs av damp.


Selvsagt, dette var folk lore, og vi har siden oppdaget vitenskapelig hvordan popcorn dukker. Det er relativt enkelt. Popcorn kjerner inneholder vann. Inne kjernen er en myk oppdatering av stivelse med rundt 14% fuktighet. Fukt finnes i kjerner hardt ytre skall.


Uten denne fuktighet, vil pop korn ikke komme. Den beste måten å lagre popcorn luft stramt beholdere og lagret i et kjølig sted som skap eller pantry.


Som popcorn kjerner varme opp fuktighet inne bygger opp og utvides mot hardt stivelse-skallet. Omsider hard overflate gir måte og popcorn eksploderer. Myke oppvarmet stivelse serieopptak, dreier side ut.


Husk at kjøleskap kan mest sannsynlig tørke dine popcorn ut. Hvis du finner at pop korn har tørket, du kan forynge dem og fortsatt kan få dem til pop. Plasser kjerner i en krukke fyll det full av vann. Det tar omtrent tre dager, men vannet vil re moisturize kjernen, og som vil føre til kjerner til pop.

No comments:

Post a Comment