Friday, December 9, 2011

Å kjøpe, lagre og forbereder epler

Når du kjøper epler, kan du se etter de som er fast og brightly farget. Skinnende rød for Macintosh, Roma og røde deilige. Fjern grønt for Granny Smith og gylden gul på lekkert. Alltid unngå kvestet epler. Når en apple er skadet, slipper de skadde cellene polyphenoloxidase, et enzym hastens Oksidasjon av flavonoider i apple, produsere brownish pigmenter som mørkne frukt. Det er lett å sjekke løs epler. Hvis du kjøper dem pakket i en plastpose, snu posen opp ned og undersøke frukt.


Lagre epler i kjøleskapet. Kul lagring holder dem fra å miste den naturlige fuktigheten som gjør dem skarpe. Det også holder dem fra å slå brun innsiden, i nærheten av kjernen, et fenomen som oppstår når epler lagres på varme temperaturer. Epler kan være lagret i et kjølig, mørk kabinett med masse circulating luft.


Du kan kontrollere eplene fra tid til annen. De lagrer også, men jo lengre lagring, større naturlig tap av fuktighet og jo mer sannsynlig sjansen for at selv videobildene apple vil begynne å smak Melete.


Når du klargjør epler, ikke skrelle eller skjære en apple før du er klar til å bruke den. Når du klipper ut til apple, rive du cellene på, lanserer polyphenoloxidase, et enzym mørkere frukt. Syre deaktiverer radiosendere polyphenoloxidase, slik at du kan redusere den browning (men ikke stoppe det helt) av dipping rå skiver og/eller skrellet epler i en løsning av sitronsaft og vann eller eddik og vann, eller ved å blande dem med sitrusfrukter i en fruktsalat. Polyphenoloxidase også arbeider langsommere i kulden, men lagring av skrellet epler i kjøleskapet er mye mindre effektiv enn utdanne dem i en syre bath.


Når du koker en unpeeled apple, vil uoppløselige cellulose og lignin holde peel intakt gjennom alle normale matlaging. Kjøttet av apple, skjønt, vil falle fra hverandre som Pektin i sin celle vegger oppløser og vann inni sin celle swells rupturing cellen vegger og snu eplene i applesauce. Kommersielle bakers holde eplene i deres apple pies firmaet ved å behandle dem med kalsium mens hjem bakers nødt til å stole på forsiktig tidsberegning.


Hvis du vil hindre at Bakte epler smelter inn mush, core apple og fyll center med sukker eller rosiner å absorbere fukt utgitt som apple kokker. Klippe bort en sirkel av skall øverst vil tillate frukt å hovne opp uten å splitte huden.


Rød apple skall er farget med røde Antocyanin pigmenter. Når en apple er tilberedt, kombinerer anthocyanins med sukker å danne irreversibel brownish forbindelser. Epler kan være prosess av tørking. Hvis du vil at apple stykker fra snu brun mens de tørke, epler kan behandles med svovel forbindelser, men som kan føre til alvorlige allergiske reaksjoner i folk som er allergisk mot betaling.


Dessuten, apple kan også gjøres i juice. Klart eplejuice har blitt filtrert for å fjerne masse. Nitti-åtte prosent av alle juice, inkludert apple juice, solgt i USA er pasteurized for å stoppe alle naturlige enzym-handling som ellers ville slå sukker til alkoholer, til slutt produsere mildt alkohol drikkevarer kjent som apple cider (ikke-alkoholholdige cider er vanlig eplejuice). Pasteurisering beskytter også juice fra potensielt skadelige bakterielle og mold forurensning.


Epler har også medisinske fordeler. De er som en antidiarrheal. Pektin i apple er en naturlig antidiarrheal som bidrar til å størkne krakk. Barbert rå apple blir noen ganger brukt som et folk rette for diaréen, og renset Pektin er en ingrediens i mange over-the-counter antidiarrheals.


Epler kan også brukes til å senke Kolesterol nivåer. Løselig fiber (Pektin) kan forstyrre absorpsjon av dietetisk fett, inkludert Kolesterol. Den nøyaktige mekanismen som dette skjer er fortsatt ukjent, men en teori er at pectins i apple kan danne en gel i magen som sops opp fett og Kolesterol, bærer seg ut av kroppen som avfall.

No comments:

Post a Comment