Thursday, December 22, 2011

Hva bør du tjene hvis noen av dine middag partiet gjester diett-bevisst?

Du planlegger en elegant middag partiet, med deilig mat og drikke. Men du vet at to eller tre av gjestene som du virkelig ønsker rundt ditt bord prøver å kaste noen pounds.


Kan du invitere dem med en ren samvittighet – uten følelse du er "sabotaging" deres dieting innsats? Samtidig, kan du blande dem med gjester som ikke er bekymret for sin vekt?


Svaret er et rungende Ja - så lenge du ta fem enkle trinn.


De fem trinnene er alle utformet for å gi din diett-bevisste gjester inviterer utseende-valgene som de kan nyte uten å risikere sin diett. Alle av dem har bonus-fordelen at de inviterer-leter etter ikke dieting gjestene også.


1. Har en krukke med musserende vann tilgjengelig for en drink. Garnere med en sitron eller lime så det ser ut spesielle, og sørg for å tjene det i vakre briller. Dieting venner vil gjerne være å drikke deres Farris mens andre drikke vin.


Trikset er i bilder. Glitrende jug garnished med sitron eller lime vil se ut som en "designer drink" så diett-bevisste gjester ikke føler fratatt drinking it.


2. La øynene til din dieting gjester høsten umiddelbart på et trygt forrett valg for seg. Plasser en lav fett forrett foran og sentrum av andre forrett-valg.


En vakker skuff av skarpe rå grønnsaker eller en fristende reker ring fyller denne regningen veldig pent. Hvis gjestene kan nå for attraktivt utseende lav fett forretter, vil ikke de føle så fristet til å nå for mer calorie-laden-valgene.


Du har nå fått gjestene dine trygt til tabellen for uten dem bryte sine diett oppløsninger. Holde på tilby valg som minimerer noen følelse av deprivasjon.


3. Velg en main parabolen er avhenger av savory urter for sin attraksjon. Ikke Velg en tallerken som er avhengig av en tung saus eller sjysaus.


Biff er en tallerken som folk flest kan spise lykkelig uten å laste den med calorie-laden sauser. Stek eller grillet kylling er et annet slikt valg. Et stykke kylling flavored med rosmarin eller din urter choice lukter godt, ser bra og smak på deilig.


Bare ikke inkluderer en stor bolle med stuffing på side, som er en svært fristende element de fleste av oss ville ha problemer med å nekte!


4. Ta med en pureed squash, søtpotet eller nepe tallerken sammen med grønnsaker og salat. De fleste grønne grønnsaker og salat er ikke noe problem for de fleste dieters. Diett-bevisste gjester kan også velge din pureed retter i stedet for white poteter eller ris. Disse rettene fyll plate på samme måte som poteter og ris. Og de har samme konsistensen som LUN potetmos. (The Atkins diett anbefaler selv pureed blomkål.) Diett-bevisste gjester kan avslå poteter eller ris vet de vil fortsatt ha å fylle siden retter.


Med andre ord, trenger ikke din diett-bevisste gjester føler belastede fordi de fremdeles har volumet og tekstur av potetmos i deres vegetabilske pureer.


5. Frisk frukt med sjokolade DROPS er en fantastisk slutt til måltidet. Gjestene kan spise frukt uten å bekymre calories. Og siden de er så diett-bevisste over hele kvelden, de behandler seg til et stykke eller to av chocolate candy.


Hvis du var å tilby en sjokoladekake de ikke kanskje kunne motstå en brikke. Men det er en stor forskjell mellom et lite stykke chocolate candy og servering av kake og glasur. Så la dem velge bare en smak av sjokolade i stedet for fristende dem med en stor tjenestegjørende.


Nå spør deg selv – vil din diett-bevisste gjester føler belastede hvis de får servert denne typen menyen?


-"Designer" garnished Farris å drikke med forretter
-Appetittvekkere av ferske grønnsaker skuffen og/eller reker cocktail med sitron garnityr
-Savory herbed stek kylling eller grillet biff
-Squash puree
-Så mange vegetabilske og salat retter som du ønsker
-Frukt med sjokolade DROPS


Jeg tror du vet svaret. Selvfølgelig vil ikke dine gjester føle belastede.


Langt fra følelsen fratatt, vil din diett-bevisste gjester sannsynligvis hjertelig nyte måltidet. Og de setter pris på din gjennomtenkt bestemmelse av diett-bevisst, men deilig valg som fremdeles tillate dem å holde seg til deres kosthold oppløsninger.

No comments:

Post a Comment