Saturday, December 17, 2011

Kjøpe vin: Hvordan du leser en vin etikett

Jeg må innrømme, at for mange av oss, vandre inn i en butikk for å kjøpe en flaske vin kan være litt som å besøke et fremmed land og ikke vite språket. Hvis du kjøper vin for deg som er nok ikke en stor avtale, selv om det kunne være fint å være litt dyktig slik at du er mer sannsynlig å kjøpe noe du vil nyte. Men hvis du kjøper en flaske vin som en gave, blir deretter å kunne tolke informasjonen på etiketten litt mer viktig. Men først begynne, første.


Din første hensynet bør være der du skal handle. Hvis du bor i en tilstand der salg av alkohol er kontrollert eller begrenset, kan alternativene være begrenset. Jeg tilfeldigvis bor i Pennsylvania hvor forbrukeren er bare tillatt å kjøpe pakkede vin og state-opererte alkohol fra vin og brennevin butikker eller et privateid Pennsylvania Winery. Du kan selvfølgelig, reise ut av staten til å kjøpe en begrenset mengde alkoholholdige drikker, men disse kjøp er underlagt en 18% state skatt. (Men jeg kan ikke si at jeg vet hvem har reise ut av staten til å kjøpe vin og faktisk fessed-up, hevdet sin booty, og betalt det opprørende skatt.) Å finne det beste valget av vin i en tilstand hvor alkohol salg er kontrollert sjekke på Internett for informasjon og plasseringene til noen utsalg. For eksempel PA har premium vin butikker, og du kan få en liste over plasseringene ved å besøke webområdet PA brennevin Control Board.


Hvis du bor i en tilstand med mer liberale alkoholholdig drikke lover, har du sannsynligvis flere alternativer tilgjengelig for å kjøpe vin: stor detaljhandelskjeder som Wal-Mart og mål, store narkotika store kjeder, supermarkeder, uavhengig eide Vinmonopol spesialitet vin butikker og vin lagrene. Du kan kjøpe gode viner på alle disse arenaer, men uavhengig eide butikkene har potensial til å variere i kvalitet og kvantitet lagerverdien. Ett av beste veier for utvalg og prisen er en vin lager, og hvis du er virkelig heldig, du bor i en tilstand hvor du kan bestille online viner fra vin distributør.


Ikke alle vin butikker er skapt like slik at det er noen spørsmål du bør være bekymret med når du velger hvor du skal kjøpe vin. En hensyn er hvor vinen er lagret. Eksponering for overdreven varme, bredt temperatur kursbevgelsene og lyse spoter kan føre til svekkelse, så ta oppmerksom på eventuelle vin som kan være lagret nær radiatorer eller oppvarming vents. Du skal også ta hensyn til de generelle estetikk i butikken. Er ting godt organisert og ryddig eller er varer støvete og i disarray? Et tegn på en kvalitet vin-butikk er når en butikk utfører mer enn én årgang til en bestemt vin. Dette skulle tilsi butikk eieren er interessert i dybden av sine tilbud, i tillegg til bredden.


Hver forhandler har organisasjonen og en vin butikk er intet unntak. Selv om alle disse flasker kan ligne deceptively, vil en nærmere titt sannsynligvis avdekke noen system av hvordan vin vises. De kan være brutt ut i slike brede kategorier som type vin i.e. røde, hvite eller glitrende. De kan også bli kategorisert etter region: Napa Valley, Sonoma, Loire, Finger innsjøer, italiensk, Sør-Afrika, etc. eller ved varietals: Chardonnay, Riesling, Cabernet Franc, Merlot, Zinfandel, Chenin Blanc, etc. Å få en idé om oppsettet av store hjelper minst deg med å finne en bestemt inndeling du kan være interessert i.


Nå til label…
Finnes det lover som mandat hva slags informasjon må være inkludert på en vin etikett. Disse lovene varierer fra land til land, og er basert på hvor vinen er markedsført stedet der det er produsert. Mye av forferdelse over produsent, kan dette bety at en vin vil ha flere forskjellige etiketter. Etter at etiketten er utformet må det godkjennes av ulike myndigheter.


De fleste viner flasker vil ha to etiketter som er festet til den. I tillegg til disse etikettene informasjonsformidling lovlig mandated er de ment for å markedsføre produktet. Foran etiketten er utformet for å tiltrekke forbrukerens oppmerksomhet ved bruk av markedsføring taktikk som logoer, interessant grafikk, fargen og lettering. Etiketten tilbake prøver ofte å lokke dine sanser. En Pinot Noir som jeg har i mitt lagerbeholdningen, men ikke har prøvd ennå stater "...Rik på teksturen med en langvarig finish og fleksibelt nok til å kompliment omtrent alle kjøkken. Det fanget min oppmerksomhet! Disse valgfrie anbefalinger er ikke underlagt lov.


Merking krav for USA er etablert av Treasury Bureau of Alcohol, tobakk og skytevåpen. Disse omfatter følgende:


Identifisere merkenavnet eller merkevare identifikasjon- dette kan være eierens navn, varemerke navn, winery navn, voksende området, appellation eller drue utvalg. Merkenavnet må ikke være misvisende hensyn til kvalitet, opprinnelse, alder eller drue varietal. I USA, ikke kan en vin merkes en bestemt varietal med mindre det inneholder minst 75% av at varietal. For eksempel kan en vin ikke kalles zinfandel hvis den inneholder bare 74% zinfandel druer.


Klassen av vin, type eller betegnelsen- vin er merket med klasse-nummer eller med en beskrivelse som er like de som beskrives her:


Klasse 1 - kan være kalt "Light Wine", "Lys hvit vin", "Tabellen vin", "Sweet tabellen vin" "Rødvin tabell." eller noe lignende. En klasse 1-vin må ha et alkoholinnhold mellom 7% og 14% etter volum.


Klasse 2 - kan være kalt "Musserende vin" eller noe lignende. En klasse 2-vin er gjort glitrende av en naturlig metoden bare.


Klasse 3 - kan være kalt "Carbonated vin" eller noe lignende. En klasse 3-vin har CO2 injiseres i den.


Class 4 - kan være kalt "Citrus vin" eller noe lignende. En klasse 4 er vin som ble produsert primært med sitrus frukter.


Klasse 5 - kan være kalt "Frukt vin" eller noe lignende. En klasse 5 vin ble produsert hovedsakelig av frukt annet enn vin eller sitrus.


Klasse 6 - vin som er gjort fra landbruksprodukter som grønnsaker.


Klasse 7 - kan være kalt "Aperitiff vin" eller noe lignende. En klasse 7 vin har et alkoholinnhold av ikke mindre enn 15% etter volum; drue vin er beregnet med lagt konjakk eller alkohol, og flavored med urter og naturlig aromatiske flavoring.


Klasse 8 - kan være kalt "Imitasjon vin" eller noe lignende. En Class 8 vin inneholder menneskeskapte materiale.


Klasse 9 - kan være kalt "Retsina vin" eller noe lignende. En klasse 9 vin er en drue tabellen vin er fermented eller flavored med harpiks.


Alkoholinnhold etter volum- alkohol innhold må være oppført på etiketten bare hvis den inneholder mer enn 14% etter volum. Viner som inneholder mer enn 14% alkohol er beskattet med en hastighet som er fire ganger høyere enn de som inneholder mindre alkohol. Disse anses "fortified viner" selv om høy alkohol-volumet er oppnådd ved naturlig gjæring. For viner med et alkoholinnhold på 14% eller høyere, er en 1%-variant tillatt. Viner som har mindre enn 14 volumprosent alkohol er tillatt en 1,5%-variant. Viner som inneholder mindre enn 14% alkohol må oppgi det på etiketten eller være merket med riktig klasse eller beskrivelse for eksempel "lys tabellen vin".


Net volumet av innholdet- I 1977, den amerikanske regjeringen mandated at metriske mål brukes som vin industri-målestokk. Det vanligste flaske-volumet er 750 ml. Hvis volumet ikke vises på etiketten, kan du se etter det støpte i flasken barometer.


Navnet og adressen til bottler, produsent og opprinnelsesland- denne informasjonen kreves på alle American viner og "flaske ved" ord må stå umiddelbart foran navnet og adressen til bottler. Begrepet "produsert og flaske ved" kan brukes hvis bottler også gjort ikke mindre enn 75% av vin av fermenting må (juice) og for å avklare vin."Made og flaske ved" kan brukes hvis den navngitte vingård Syrnete og avklart minst 10% av vin eller hvis vingård endret klassen av vin av fortifying det, å legge til karbonisering eller slik at det er en musserende vin ved å legge til en sekundær gjæring prosess. Når den ordene "cellared", "vinted" eller "forberedt" brukes, betyr det at den navngitte winery cellared, clarified eller FAT alderen vin på den plasseringen."Blended og flaske" angir at den navngitte winery blandet vin med andre vin av samme type og klasse på denne plasseringen. Opprinnelseslandet angir hvor vinen ble produsert og ikke nødvendigvis hvor druene var vokst.

No comments:

Post a Comment