Tuesday, December 27, 2011

Stor appetittvekkere For Baby dusj og andre partier

En av de største utfordringene for å planlegge en babyshower eller andre parter er plukke rett maten. Forretter og snacks er stor for alle typer parter, store og små. Her er noen deilige forrett ideer du kan gjøre deg eller kjøpe for partiet:


1) Utstoppa sopper - Stuffed sopp er en lekker spandere for noe partiet. Større sjampinjong caps selvfølgelig er bedre, og du kan være kreativ med stuffing-valg. Noen populære ingrediens valg er OST, bacon og Brødsmuler.


2) Ost og Crackers - ost og crackers er en enkel snack begrep for noe partiet. Dette snack er også stor for helse-bevisste mennesker. Hvis du vil oppskalere anledninger, kan OST logger eller gourmet OST baller brukes.


3) Frukt fat - en annen sunn og enkel idé er fruktsalat eller en frukt fat. Disse platestabel kan inneholde hermetisert frukt, frisk frukt eller en blanding av begge. Noen populære valg er epler, pærer, druer og jordbær. Legg til i marshmallows eller rosiner om ønskelig.


4) Chips og Dip - Chips og dip er en god idé for noe partiet. Tortilla chips og potetgull er både populær og salsa, rømme, ost fall og artichoke fall er ypperlig for fester.


5) Mini Sandwich Squares - smørbrød er enkle å lage. Brød kan også buttered, krydret og ristet om ønskelig. Gjelde alle påfyll du liker og deretter kuttet sandwich i biter store firkanter. Deretter feste en tannpirker til hver firkant og plassere dem på en fin skuff.


6) Brownies - Hvis du ikke tankene gjøre noen bakervarer, og deretter kan du lage din egen brownies, eller du kan kjøpe dem på et bakeri. Det er mange muligheter så langt som smaken går, inkludert tradisjonelle sjokolade og fudge peanut smør. Du kan også legge til nøtter og godteri, men pass på at gjestene er allergisk.


7) Informasjonskapsler og kake - informasjonskapsler og kake kommer i mange smaker og er stort parti behandler. Populære smaker for kaker er ostekake og gulrot kake og for informasjonskapsler er chocolate chip, havremel og peanut smør.


8) Iskrem - til slutt, iskrem er en annen stor partiet spandere spesielt om sommeren. Vanilje og sjokolade er den mest populære smaker, men fester er også en flott mulighet til å tilby unike smaker like blåbær ostekake iskrem.

No comments:

Post a Comment