Thursday, December 15, 2011

Mr. Coffee Versus Bunn-o-Matic - kaffetrakter slaget varmer opp

For kaffe-elskere er det par ting mer tiltalende enn blir oppfylt i tidlig a.m.-timer ved en perfekt brygget potten av kaffe. Som første kopp setter stemningen for hele dagen, ikke sant? Hvis det er brygget opp rett, vil du føle deg det ekstra zing i trinn fra morgen til natt. Hvis imidlertid som første kopp er for sterk eller for svakt, for varmt eller ikke varm nok, du raskt finne selv spiraling inn i en førsteklasses kaffe krise.


Så, hvordan unngår du en kaffe katastrofe? Det er enkelt, kjøpe den beste kaffetrakter på markedet som er laget spesielt for behovene til kaffe drikking! Høres enkel nok, rett? Men som gjør den beste kaffetrakter i dag? Med andre ord, hvem er All-Time Champion Coffee Makers?


Mine damer og herrer, ønsker vi deg velkommen til vår tittel bout av dagen der to mektige kaffe gjør titans - Mr. kaffe og Bunn-o-Matic Norge AS - vil møtes i kjøkkenet til kronen ubestridte kaffe gjør mester i verden.


Vi presenterer Contenders kaffetrakter


I grønne hjørnet har vi Mr. Coffee - lang anerkjent som den ubestridte forkjemper for hjem coffee makers. Rimelig med mange modeller å velge mellom, Mr. Coffee har over et dusin modeller på markedet direktesalg av fra mellom $24.99 til $89.99. Med beslutningstakere tjene opp mellom en og tolv kopper, vil han være vanskelig å slå. Faktisk Mr. kaffe er i god form med en rekke funksjoner og innstillinger, inkludert enkelt tjene, speed brygge, svitsj, programmerbare, og termisk modeller.


I rødt hjørne har vi den Bunn-o-Matic - kongen av markedet for kommersielle kaffefasiliteter. Funnet i restauranter og valgt av ting antioxidant rundt om i verden, er Bunn-o-Matic Norge AS kjent for sin profesjonelt nivå-maskiner. Med et begrenset utvalg (f.eks øyeblikket syv modeller, med ett enkelt tjene og 6-10 cup modeller), dommerne vil måtte betale hensyn til detaljer for å se hva slags slag Bunn-o-Matic Norge AS pakker. En ting er sikkert: med ett begynner prisen på $89.95 Bunn-o-Matic Norge AS definitivt tips skalaene like som et høyere priser for privatpersoner.


For de av dere som er ny å clash of coffee makers, her er hva dommerne vil være ute etter under brygge-off:


BH-størrelse
Hvor mange kopper kan kaffetrakter koker opp (si det fem ganger hurtig)? De fleste merker har i dag singel-serve og flere cup-modeller med 10-12 kopper blir den øvre grensen for de fleste Hjem coffee makers.


Tidtaker
Hvis det er viktig å ha din kaffe pre-for deg når du våkner, er en tidtaker kommer til å være nøkkelen! Tidtakere kan du angi klokkeslettet da kaffetrakter skal starte gjøre sine ting og brewing du opp din elskede kaffe.


Plass
Hvis du har ubegrenset counter plass, så dette vilkåret kan ikke saken mye for deg. Men for de av dere som counter plass er på en premie, avgjøre på en modell som passer ditt space, i tillegg til din dekor kan være en viktig faktor.


Men å virkelig skille de to konkurrentene, våre dommere også skal se nøye på følgende fire områder:


Brukervennlighet
Dette er selvforklarende - på 6 am, du vil bruke en maskin som er enkel å bruke!


Holdbarhet
Som du vet, kaffe beslutningstakere er ikke den mest bortskjemt hjem innretningen. De kan få ganske slo med daglig bruk. Det er viktig å velge en hardfør modell.


Enkel rengjøring
Starter med en godt vedlikeholdt og rengjøres pott er en av de beste måtene å sikre deg en god kopp kaffe dag etter dag.


Stil
Ja, til slutt, mange av oss liker våre kaffe beslutningstakere å se kul. Sikker, mens det er sant at de er ganske enkelt funksjonelle maskiner, vi ønsker disse maskinene representerer vår kjærlighet til kaffe.


Kampen er på mellom øverste kaffe beslutningstakere i verden. Så, hvem som vinner kampen Hjem kaffetrakter? Bunn-o-Matic Norge AS definitivt har betydelig høyere priset modeller og mindre av en hjemme-basert utvalg, men er kjent for overlegen ytelse og holdbarhet. Mr. Coffee har et bredere spekter av Hjem modeller å velge mellom, og de fleste av sine maskiner er betydelig billigere enn selv den lavest prisede Bunn-o-Matic Norge AS.


Til slutt er det et personlig valg for deg å bestemme. Husk at en stor kopp kaffe ender opp som mer enn kaffetrakter. Kvalitet vann, bønner og den riktige grind for maskinen alle gjøre en stor forskjell i kaffetrakter og første kopp kaffe er vinnere. Lykke til!

No comments:

Post a Comment