Saturday, December 10, 2011

Å lage vin som en proff

Vin gjør er en enkel og kostnadseffektiv måte å lager opp på din favoritt vinhøst. Selv om vin-making prosessen er ganske enkel, er det viktig å følge disse trinnene nøye for å sikre at du ikke går glipp av noen elementer. Denne fremgangsmåten vil være avgjørende for suksessen til din satsvis.


Når du har besluttet å gjøre en bunke med vin, er den første tingen å vurdere utstyr som trengs. Følgende er en liste over vinlaging-utstyr som er nødvendig for å gjøre en enkel bunke med rødvin:


• Store nylon straining bag
• Klut (noe slag vil gjøre)
• Store ofte Skofetisjisme (med et lokk)
• Hydrometer
• Termometer
• Acid titrering kit
• Klare, bendable plastikk rør (1,25 cm i diameter)
• To, en gallon glass jugs
• Corks
• Hånd corker
• Gjæring Lås og bung
• Vin flasker (mellom 5 og 7)


Når du har samlet alle nødvendige utstyret, Følg bare disse enkle stegene og du vil produsere en stor bunke med vin i praktisk talt ingen tid i det hele tatt:


1. Klargjør produserer – først, inspisere frukt å sikre druer er moden og gratis insekter eller andre forurensninger. Druer innlegge straining posen og måle sukker nivå ved hjelp av din hydrometer. Hydrometer kan kjøpes på noen vin gjør lagre. Sukker-tetthet bør være 22 ideelt. Husk også å fjerne stilkene fra alle druer for å gjøre din vin jevnere og sweeter. Fullfør dette trinnet ved overføring av ingrediensene til jug.


2. Juster saften – dette er et viktig skritt i vin-making prosessen. Du må måle acid innholdet ved hjelp av titrering kit. Riktige nivået er 6 å 7 gram per liter for rødvin og 6.5 til 7.5 per liter for hvitvin. Vil du regulere sukker-nivå ved å måle det med din hydrometer fra tid til annen. Sukker nivåer bør forbli på 22 for både røde og hvite viner. Gjæring bør fortsatt være rundt 70-grader-Fahrenheit for grunnleggende røde viner. Overholdelse av disse temperaturer vil sikre at prosessen går jevnt.


3. Rack-vin-sette inn din klar plast slangen i vin jug og knytte den til åpningen av andre (tom) Sanert jug. Siphon vinen fra én jug til en annen for å holde vin i en helt Sanert beholder. Neste, passe jug med en bung og gjæring lås. Dette trinnet kan ta litt tid, men det er viktig å være sakte og forsiktig så du ikke hisse opp sedimentet. La vin sit for en lengre periode av tid (noen mennesker velger å vente uker eller måneder).


4. Flaske vin – Bottling wine er den enkle delen. Bare siphon wine fra jug i din vinflasker. Pass på å la om 2 tommer på toppen av hver flaske, ellers vil det forårsake overflyt når kork er satt inn. For å kork wine flasker bare sette inn en cork i hånd-corker, plasser corker over spaken og sette inn.


5. Drikk-god fornøyelse!

No comments:

Post a Comment