Friday, December 30, 2011

Til slutt, pust mintsaus som gjør hva det er ment å

En helg du får sammen med venner på middag på en delectable restaurant som serverer OST fondue, og du har en martini slik lokket den av. Du vil forsikre deg om at du har friskt pust, så etter middagen pop i en Altoids eller andre lignende pusten mintsaus. Selv om du kan nå ha en kanel-liknende smak i munnen, er hva du virkelig har gjort gjort ditt bad breath problem mye verre. La meg forklare...


Alle "pusten mintsaus candies" som du er vant til å se i butikkene (Altoids, Tic-Tacs, Certs, Ice Breakers, osv..) alle begår en slags kritisk feil i dokumenterte vitenskapen om å opprette friskt pust. Du ser, nå det akademiske halitosis samfunnet vet forårsaker dårlig ånde... og vi vet også nøyaktig betingelsene som oppretter en muntlig miljø i munnen som er mer sannsynlig å produsere dårlig ånde.


LITT OM SITUATIONAL DÅRLIG ÅNDE OG HVA UTLØSER DET


En vanlig type dårlig ånde som oppstår i 99,9% av verdens befolkning, på en gang eller en annen, er situational dårlig ånde. Det skjer når noen aktiverer det som kalles en "trigger" som forårsaker muntlig miljø i sin munn for å bli mer sannsynlig for anaerob bakterier å begynne å opprette flyktige svovel forbindelser (VSC)'s som forårsaker dårlig ånde.


Inne naturvitenskapelig pris, munnen oppstår når en av disse utløsere, opprettes det en muntlig miljø som oppmuntrer anaerob bakterier å begynne utpakking svovel forbindelser fra bestemte aminosyrer. En aminosyre som kalles Cystein, forvandler Hydrogensulfid, som har en råtne egg lukt. En annen aminosyre, metionin, blir metyl-Mercaptan som slags lukter skitne sokker. Hva er vanlige dårlig ånde triggere? De omfatter matvarer som er høy i protein, alkohol, medisinering med tørr munn bivirkninger, røyking, hvitløk, løk, kaffe, sitrus juice og sukker.


HVORFOR GJORDE 'PUSTEN MINTSAUS CANDY' ETTER MIDDAGEN IKKE ARBEID PÅ FORFRISKENDE PUSTEN?


Under middagen innført du to "trigger" munnen (protein og alkohol) som ikke var tidligere det. Disse utløserne gjøre din muntlig miljø svært ivrig etter å begynne å opprette foul smelling VSC'S (flyktig svovel forbindelser). Dermed begynte prosessen med å produsere dårlig ånde.


Ville ikke du tror at en pust mintsaus ville inneholder ingredienser som gjør denne muntlig miljø som er mindre tilbøyelige til å skje? I det minste, det skal ikke være noe i en pust mintsaus som ville gjøre at muntlig miljø verre rett?


SÅ, HVA GJØR EN PUST MINTSAUS NØYTRALISERE FAKTISK DÅRLIG ÅNDE PRODUKSJON?


Først trenger du en pust mintsaus som ikke inneholder sukker - din pust mintsaus bør aldri har sukker som ingrediens. Snarere bør ingrediens xylitol brukes. Xylitol er en naturlig søtningsmiddel og har også vist seg for å ha enorm anti-decay egenskaper.


Neste bør din pust mintsaus også inneholde sink gluconate. Denne ingrediens setter bokstavelig talt en "straight-jakke" rundt disse dårlig ånde produsere anaerob bakterier. Spesielt, blokkerer den på reseptorene på anaerob bakterier slik at de ikke binde med aminosyrer slik at produksjonen av VSC'S (flyktig svovel forbindelser), som forårsaker dårlig ånde!


Husk at din pust mintsaus bør være fri for aspartame, Sakkarin, og kunstige farger og smaker. Ser du hvor jeg får på? Øverste pusten mintsaus fresheners på markedet som alle inneholder sukker eller en kunstig smaken som er utformet for å dekke opp i stedet for å forhindre dårlig ånde og smak.


HVA ER DEN NEDERSTE LINJEN? HVA PUST MINTS GJØR JEG ANBEFALE?


En slik pusten mintsaus som inneholder ingen av disse ineffektive ingredienser, men som inneholder alle gode er ZOX pusten lozenges. Med sin patenterte kombinasjon av sink, oksygen og Xylitol er de bokstavelig talt den mest effektive pusten mintsaus tilgjengelig.

No comments:

Post a Comment