Wednesday, December 28, 2011

Gano kaffe - kaffe dvs godt For deg?

Kaffe, i alle former, kan være en "plukke meg opp drikke" eller en "ekte downer og ned sjakten-drikke-avhengig av hvor personen er berørt av det. Men vet du som en enkelt kopp kaffe – bortsett fra å forsterke din årvåkenhet, perking du, og selv forbedrer din konsentrasjon – faktisk kan føre deg til avhengighet: koffein avhengighet. Mens mange mennesker tror at drikker kaffe er en "sunn" vane, noen eksperter sier at det er svært viktig for dem å huske hovedingrediens for at kaffe er koffein, en "narkotika" som kan bli misbrukt selv i mild dosering.


Selv om nå, vi alle vet at for mye kaffe er dårlig for vår helse, kan ikke de fleste av oss unngå å nyte i denne addicting loven. Siden ernærings spesialister ikke kan gjøre noe om verdens avhengighet til kaffe, søke de fleste av dem hele tiden etter alternativer til å gi folk bedre alternativer. Og eitt av desse alternativa gjennombrudd er Gano kaffe.


Laget av Ganoderma-ekstrakt, anses Gano kaffe å være næringsrik og sunn drikke. Anerkjent som den første kjente "sunn kaffen," i verden, er Gano kaffe produsert av voksende og behandler organisk uten bruk av kjemikalier, plantevernmidler, hormoner eller kunstig gjødsel. Gano kaffe gir deg en energi øker - ikke fra koffein, men fra den gamle sunne ingrediensen kalt "Ganoderma Lucidum", som har blitt anerkjent for det er utrolig egenskapene.


En kaffe som som har en lavere koffein sammenlignet med beløpet behandles kommersielt koffeinfri kaffe, Gano kaffe er nå en crazes de mest populære kaffe å fange opp på moderne kaffe drikking verden. I motsetning til vanlig oppfatning er Gano kaffe ikke en "erstatning kaffe" men en "alternativ kaffe" som gir deg rikere smaken enn fullt koffeinholdige kaffe. Gano kaffe likeledes innrømmer du å fortsette savoring fyldig smaken du får i en premie pulverkaffe samtidig som den gir deg mer energi enn vanlig koffeinholdige drikke.


Anerkjent som en deilig og næringsrik drink, gir Gano kaffe deg mer vigor samtidig redusere du stress og trøtthet. Blant så mange fordeler av å drikke gano inkludere kaffe avgiftning og rejuvenation av kroppen mens styrking din immunsystem. Bortsett fra å hjelpe deg å øke din energi nivå, bidrar Gano kaffe også til forbedring av din sovende mønstre mens økende oksygen til hjernen, og hjelper balanse vekten. Siden Gano kaffe inneholder mindre netto koffein enn de fleste av dine andre favoritt koffeinholdige drikker, kan du faktisk nyte fordelene og deilig smak av en "sunn kaffe" som er god for ditt velvære. Og med hver kopp med gano kaffe du drikker, du gjør det som en sunn vane.


Med hver kopp med gano kaffe du drikker, får du en "koffein jumpstart" som vil vare i timevis uten koffein. Bortsett fra å lage gano kaffe som en god vane, er her noen tips om hvordan du kan holde kaffe-vane så sunn som mulig spesielt hvis du er en avid kaffe lover.


Selv om du er en person som har høyere "koffein haster" enn de andre, må du fremdeles lytte til kroppen sier. Når det står det ikke lenger kan ta en ekstra kopp, lære å ikke la din haster kontroll over deg. Hvis du fortsatt ikke ty til drikker sunn kaffe som gano kaffe, alltid være oppmerksomme på koffein innhold på kaffen siden det varierer mye avhengig av brewing og roasting metoder. Og selv om de fleste research sier at drikker 1-3 kopper kaffe en dag ikke synes å ha noen negative effekter i de fleste sunne folk, Pass alltid på at du kjenner nivået av koffein inntak, spesielt hvis du er under noen medisiner.

No comments:

Post a Comment