Wednesday, December 14, 2011

Ediths kake som begeistret for franskmenn

Tjuetre kokker som tilberedes for verden royalty og stats (The Club des kokker des kokker) var, under deres 1987-besøk i USA, wined og dined med de beste kokkene lager de fineste hadde å tilby. Hva imponert dem mest? Lunsj på en Amish gård i Pennsylvania, der de spiste hjemmelaget nye poteter, streng bønner med fløtesaus og korn, kull-grillet kylling og bakt skinke, skylt ned med hjemmelaget vørterøl og peppermynte-te, servert av familien i en låve lined med håndlaget quilts.


De var stunned. Lykkelig så synes det. Kokken for Frankrikes president sa, "Cooking har utviklet seg så mye. Ingen presenterer sant produktet som det er, og plutselig vi ble presentert som."


Men dessert imponert dem mest. Spesielt en de ikke kunne gi navn til. De beskrevet som et lys "smerte d'epices" (krydre kake) med et lag med sjokolade fylling. Gilles Brunner, kokk til Prince Rainier av Monaco, ble så betatt av kaken, hvor han beskrives som en sjokolade honningkake, at han prøvde å få oppskriften. Hans-forespørselen ble avvist.


Amish familien ønsket ikke sin identitet avslørt, hvilke avslag sterkt hindret innsats for å identifisere kake også. Forskning ved Phyllis Richman, deretter mat redaktør av Washington Post, syntes å vise at mysterium dessert ble Amish applesauce kake med sjokolade frosting, og innlegget skrives ut en versjon av den bidratt med Betty Groff, forfatter av en cookbook fra Pennsylvania nederlandsk-land.


Hvilke applesauce kake viste seg for å være ganske mye hva vår familie hadde vært nyter siden min far giftet seg med Edith Kennedy i 1977, og hvilke Edith familie hadde fått nyte lenge før. Hennes datter, Lorenelle dukke, som ga meg oppskriften, sier at det var en favoritt av min far og Lorenelles mann Arnie. (Så vidt jeg vet, Edith ikke faktisk mating noen til en fransk kokk.)


Jeg liker å tenke Ediths versjon er bedre enn Betty Groff, fordi at oppskriften sier til "frost med vanilje eller sjokolade frosting hvis ønskelig." Mens Ediths gir en oppskrift for sjokolade frosting gjort med SMØR. Og i min mening humblest frosting laget med smør er bedre enn stiligste frosting gjort uten. Jeg er ikke innbære at Edith's frosting er ydmyke. Det er ikke. Det er rent praktfull, som er hennes kake.


Edith Kennedy Glidewell gikk for å være med hennes Herre i mars 2002, men før at hun gladdened mange hjerter på mange måter, denne applesauce cake ikke minst av dem.


EDITH'S APPLESAUCE KAKE


Krem sammen 1/2 kopp romtemperatur smør eller forkorte og 1 kopp sukker. Legg til 1 egg og slå sammen. Blande i 1-1/2 kopper applesauce.


Sile sammen mel 2 kopper, 1 tsp. bakepulver, 1 tsp. brus, 1 tsp. salt, 1 tsp. kanel, 1/2 tsp. allehånde, 1/2 tsp. Muskat og cloves 1/4 tsp.. Legge til applesauce blanding, sammen med 1 kopp rosiner og 3/4 kopp hakkede valnøtter.


Lett olje en 9 "x 12" pan og støv med mel. Legge til kaken blanding og bake 350 grader 50 til 60 minutt, til toppen av kakens center springs tilbake når rørt. Frost med sjokolade frosting når du kult.


Sjokolade Frosting: Kombinere i en stor kasserolle eller unsweetened sjokolade på dobbel boiler 1 kvadrat baker's, 1 kopp sukker, 1/4 kopp smør og 1/3 kopp melk. Bring til en byll, stirring konstant, og lage mat 1 minutt. Kult, og slo til frosting har en silke-finish.

No comments:

Post a Comment