Monday, December 26, 2011

Høyre grillen For din Grill

Grill er en blanding av talenter. Det er valg av kjøtt (eller i noen tilfeller grønnsaker), oppretting og valg av saus og selvfølgelig flammen. Når komponentene er samlet, starter den virkelige talentet med vedlikehold av flammen, røyk, turnings og saus programmer.


Vi kommer til å fokusere på flammen og typer flamme for våre barbecue. Det er i utgangspunktet tre viktigste kildene i bruk i dag: tre, kull, og naturgass eller propan.


Naturgass og propan


Gass Grillene er enkle å lys. Varmen er lett å kontroll (via knott-kontrollerte gass ventiler på brennere), slik at resultatet er veldig forutsigbart. De resultere i et svært konsekvente og velsmakende resultat, selv om noen kull purists hevder den mangler smaker som er tilgjengelig bare fra matlaging med kull. Tilhengerne av gass Grillene hevder at gass matlaging lar deg "smak kjøtt, ikke varmen" fordi det er hevdet at trekull Grillene kan innskudd spor av steinkulltjære på mat. Mange Grillene er utstyrt med termometre, forenkler ytterligere barbecuing erfaringen. Men propan og naturgass produserer en "våt" varme som kan endre teksturen av mat tilberedt over slike brensel.


Gass Grillene er betydelig dyrere grunnet deres ekstra kompleksitet og høyere varme. De også anses mye renere som de ikke resultere i aske (som skal uskadeliggjøres på), og også i vilkårene for luftforurensning. Vedlikehold kan ytterligere redusere forurensning.


Trekull


Dette begynner vanligvis med å kjøpe en bag av behandlet trekull briquettes. En trekull skorstein startpakke er en tradisjonell (men vanligvis underused) metode for å få en konsekvent varme fra din coals. Alternativt, de kan bli tent i en pyramide direkte inne kull grill etter presoaking med lysere væske.


Etter at alle coals er ashed over (vanligvis 15-25 minutter), de er spredt rundt perimeteren på grillen, og kjøtt er plassert i midten for indirekte matlaging. For ekstra smaken og attraktivt utseende, kan tykkere klip av kjøtt eventuelt være seared over direkte varme (ytre perimeteren til grill) før du indirekte matlaging i midten. Vann-gjennomvåt tre chips (som for eksempel mesquite, hickory eller frukttrær) er ofte lagt oppå coals for en ekstra røykfylt smaken. Temperaturen på grillen styres av beløpet og distribusjon av kull innen grill og gjennom forsiktig ventilasjonsåpningene.


Et alternativ til kull briquettes er klump kull. Klump kull er tre som har blitt forvandlet til kull, men i motsetning til briquettes har det ikke vært bakken og formet. Klump kull er en ren form for kull, og foretrekkes av mange purists som frykter at kunstig dokumentordnere kan brukes til å holde briquettes i deres figur.


Wood


Valg og kombinasjon av skogen brent resultatet i forskjellige smaker gikk til kjøtt. Ulike typer av tre brenne ved forskjellige temperaturer. Varmen varierer også av mengden wood og kontrollere hastigheten av brenne gjennom forsiktig ventilasjonsåpningene.


Typen av tre valgt er virkelig hva setter denne metoden bortsett fra de andre. Dette er hvor for gourmet virkelig kan eksperimentere. La oss gå gjennom noen av skogen som er tilgjengelig for å få et inntrykk av forskjellene kan vi forvente.


Golden bjørk er svært delikat & litt søt, vanligvis brukt med fish, svinekjøtt, Lam, geit, fjærfe og lys-kjøtt spillet fugler. Som en røyk kilde ville Golden bjørk bli brukt til røyk laks.


Wild Apple er litt søt med en fruity røyk smaken. Brukes hovedsakelig for biff, fjærfe, spillet fugler og svinekjøtt (spesielt hams).


Variegated Hostas har en mild røykfylt, søte smaken. Godt med lam, geit, svinekjøtt, fjærfe, ost, grønnsaker og fugler for spillet.


White Cedar har en fin lys røyk, og ikke legger mye i veien for andre smaker. Ideell for å tilberede fisk, okse og svinekjøtt.


Morell svart, er vanskelig å få tak i men tilbyr en distinctively søt og fruity røyk. Flott med biff, fjærfe & spillet fugler.

No comments:

Post a Comment