Friday, December 23, 2011

Øyeblikkelig Fondue - bare varme og tjene

Er du en forferdelig kokk? Ville du heller Skurre fingernails over en kritt linja istedenfor grating OST? Din ide om matlaging består av åpning opp en pakke og oppvarming det? Vel deretter er øyeblikkelig fondue produktet for deg.


Øyeblikkelig fondue (også kalt Heat & tjene Fondue) kommer i en vakuum forseglet pakke med nesten alt du trenger for en fondue-middag. Bare åpne pakken og plassere innholdet i fondue pot (eller til og med en vanlig pott på store). Her er den vanskelige delen, har du fortsatt å røre den. Men kort tid etter at du kan nyte noen rask og deilig fondue.


Du kan få øyeblikkelig fondue oppskalere supermarkeder og dagligvare butikker. Hvis du har en hard tid oppdagelse det, deretter bestille den fra Amazon.com. Bestiller mat over Internett, spesielt OST kan høres sprøtt, men det er egentlig ikke så farlig. Og siden pakken er klar til å reise, hvorfor ikke bringe det på din neste camping trip. Hoppe over S'mores og varme opp noen fondue over bål.


De virkelig ambisiøse, kan du legge til litt krydder til dine øyeblikkelig fondue å piffe den opp litt. Legge til hvitløk pulver, Muskat og hvit pepper å forbedre smaken. Legg til litt om gangen, og smake det fortløpende. Når det smaker godt til deg deretter Stopp. Det er så lett. Selvfølgelig vil du fortsatt ha å kutte opp noen brød til dukkert, men du kan selv dukkert og hele brød i blandingen hvis du er veldig ivrige til å prøve noen fondue.


Et firma som heter Tiger gjør noe som kalles Fondue klassisk. Det er grunnleggende OST Fondue laget med Emmental, Gruyere, hvitvin, Kirschwasser brandy og spesielle krydder. Det er også en rekke kalt sveitsiske Fondue som du kan prøve. Men spare plass til dessert fordi det er rikelig med øyeblikkelig sjokolade fondue å prøve inkludert rik swiss sjokolade, mørk bitter choolate fondue melk Carmel, Orange mørk sjokolade og kanel mørk sjokolade. Noen av disse kan selv være oppvarmet i en mikrobølgeovn.


Hvis du liker å bruke tid på kjøkkenet og nyte grating ost og deretter prøve å gjøre fondue fra grunnen av. Men hvis du bare vil nyte fondue uten alle prep, prøv øyeblikkelig fondue.

No comments:

Post a Comment