Wednesday, November 23, 2011

Low-Carb Pastry Pizzazz

Denne deilige spandere legger bare 1.9 gram carb for en suveren rulle i alle størrelser. Hvis du vil legge en glasur bare til ruller når de bakt. Mens du ruller er bakervarer, gjøre ½ eller 1/4 av de nedenfor nevnte glasur. Bruke glasur tynt med pastry pensel til topper på varme ruller. Det settes innen minuttene. Ruller vil fryse godt, selv med glasur. Tine ved romtemperatur eller følge instruksjonene for oppvarming i ovnen.
Glasur


SERVERING størrelse, glasur for 1 informasjonskapsel. Carbs per serverer 0,5 gram carb.
Antall porsjoner: 280
Ingredienser:
1 egg hvitt (eller 3 Tablesps steriliseres egg hvitt)
1 kopp pulverisert sukker (unsifted)
3 Teasps vanilje ekstrakt


Sette egg hvitt og pulverisert sukker i bolle med elektrisk mikser, og slå på høy hastighet til sukker absorberes og blandingen thickens litt: skrape sider av bolle etter behov. Blande i vanilje ekstrakt. Bruke glasur med spissen av en kniv eller en liten pensel. Glasur tørker raskt, særlig over ferske rundstykker og så videre. Du kan lagre ubrukte frosting, dekket i kjøleskapet. Alltid hisse godt før du bruker.


Ingredienser:
¾ kopp Kaldtvann pluss 2 Tablesps (veldig viktig)
6 Tablesps smør (¾ stick)
¾ kopp avgjørende gluten hvetemel
1/3 kopp unbleached, all-purpose (hvit) hvetemel
spor av salt (to lyse vibrering eller smak)
3 egg *
1 egg hvitt


Preheat ovnen til 420F. Ha klar en stor, nonstick, heavy-måle metall cookie ark. Sette vannet og smør i en tung 2-kvart kasserolle, fortrinnsvis med avrundet bunn, over medium varme. Noen ganger hisse blandingen mens du venter på smør å smelte.


I mellomtiden, grundig Kombiner to interessante og en klype salt i en blanding av middels bolle.


Så snart har smeltet smør og blandingen begynner putre, legge til tørr-miks alle på en gang og hisse kraft med en trekirke skje. Innen noen få sekunder, dough blir jevn og la bunn og sidene av pan. Keep stirring til ingen mel viser. Kokken i ca 10 sekunder lengre og Fjern fra varmen.


Sette varmt kasserolle på en kald brenner eller annen pengeskap overflate. Rør i egg, én om gangen, blande godt etter hvert tillegg. Først vises dough klumpet. Når hele egg er lagt til, vil det være jevn dough. Det bør være kremaktig og hold topper med nesten ingen settling. Arbeide i egg hvitt. Nå blir dough akkurat; det fortsatt holder formen, men i mykere topper. Det skulle danne mounds som ikke spre cookie ark, men synke tilbake og utvide litt. Noen ganger må du kanskje gjøre en vurdering ringe. Avhengig av størrelsen på egg, kan penger være tilstrekkelig myk selv før du legger til det endelige egg hvitt. I så fall utelater egg hvitt eller legge den til ved Tablesp. Rett konsistens gjør de beste ruller. Penger som er for stive resulterer i mindre ruller; penger som er for myk (dvs. oppslag ut wide på cookie ark) kan resultere i flat ruller.


Hvis du vil bruke din elektrisk mikser til å arbeide i egg. Bare overføre varme dough fra kasserolle til mikser bollen og slo i egg, en om gangen. Ikke over slo fordi hvis du gjør det, ruller kan utvikle store luftlommer. Hvis du har en, kan du bruke en flat beater.


Sette spoonfuls av dough på cookie ark, velge størrelse du foretrekker. Bruk store Teasps eller selv soupspoons for å slippe dough. Plasser dem ganske tett sammen.


Bake ruller for ca 25-28 minutter eller til de er gylden brun og crusty på toppen. Hvis du vil fryse rundstykker som du ikke har tenkt å bruke dagen de bakt omgående. Ta dem ut av posen å Tine ved romtemperatur. Du kan også legge de frosne ruller i ovnen, angi på 350F (ikke nødvendig å pre-heat), og bake i 5 minutter. Du kan skål ruller (sektor i halvparten), men du trenger en wide-spors brødrister eller brødrister ovnen. Ruller skål raskt, så bruk den laveste innstillingen.


Lagre ubrukte ruller i et tørt sted før rock hardt. De vil bli brukt for praktfulle brød Crumbs.

No comments:

Post a Comment