Monday, September 26, 2011

Barbecue For You

I kan bare være i menneskets natur å grille. Vel, vi har gjort det så langt tilbake som tiden kan betegne. I steinalderen, jaktet mann for mat og kokte det over åpen flamme. Og mens vi fortsatt stek over flamme i dag, det er faktisk to forskjellige typer. Ekte barbecue krever en saus. Hvis ikke, er du bare grilling. Mens begge er gode, innebærer grilling sakte matlaging kjøttet med lav temperatur for timer.

Når du tenker på å gå til en grill, har du sannsynligvis tenke på yummy, saftig mat som hamburgere og biff eller en god pølse med alle fixins '. Begrepet grill ikke bare henvise til maten, men også til selve arrangementet. Loven av å samle sammen med venner og familie til å nyte god mat, drikke og en flott tid har vært en æret tradisjon for generasjoner. Det spiller ingen rolle hvor du bor eller hvor du er fra, er det grilling en populær get-sammen.

Så vi vet alle at grillen er en æret amerikansk tradisjon, men akkurat der gjorde det stammer likevel? Vel, det er flere forskjellige stater som hver har sine egne krav til berømmelse når det kommer til grillmat. Texas, Virginia, Georgia og Carolinas alle har historier om hvordan grillen oppsto. Hvis du ser inn i historien til grillfester, vil du se at hver av disse statene har en litt annen metode for grilling slik at de godt kunne ha alle komme opp med det. Uansett hvor ideen kom fra, tok det av veldig fort.

Hvis du elsker grilling, så vet du en stift av den vellykkede grill er en stor grill saus. Det finnes forskjellige typer sauser, men den originale Texas BBQ er berømt for sin tykke søt tomat smaken. I Texas, de også liker å bruke en tørr-gni krydder på kjøttet før det er grillet.

Sørøst barbecue saus er litt annerledes. Hvis du får BBQ saus i Georgia vil det trolig bli tynnere og med mer eddik. En annen forskjell i grillen er at i stedet for biff, de bruker mer svinekjøtt. Du vil også se grillplass som brukes ofte. Denne metoden "røyker" kjøttet gir det en stor røkt i smaken. Pit griller er svært populære og forlater deg med gode smaker kjøtt.

Familien din har sannsynligvis sin egen grill hemmeligheter og de kan være gått ned fra generasjon til generasjon. Du kan ha din egen hemmelige BBQ saus oppskrift. Familien din kan ha en langsom kokk metode for biff eller svinekjøtt eller kanskje du liker begge deler. Uansett hvilken type grill du liker, er det ingen tvil om at familie og venner elsker det og det vil holde i mange flere år framover.

No comments:

Post a Comment