Tuesday, September 27, 2011

Faktorer å vurdere når du velger en espressomaskin

Pris

Definitivt et vederlag for de fleste. Som en generell regel, får du gjøre mer for de ekstra pengene - mer metall, mindre plast, høyere kvalitet, utførelse, bedre støtte, mer kontroller. På den annen side, hvis du bare ønsker en og annen cappuccino, eller hvis du heller kjøpe andre ting med dine penger, kan de fleste billig-maskiner gjør en ganske anstendig drikke.

Espressomaskiner er definitivt ikke billig, men sammenlignet med å gå på Starbuck er hver dag, kan det ikke ta lang tid for en god maskin å betale for seg selv. Tilbringe $ 3 hver ukedag på det lokale kaffehus oversetter til $ 750 i løpet av et år. Du kunne kjøpe en stor maskin for dette beløpet som vil vare i mange år framover. En hendig Espressomaskin Sammenligning Figur organisert av prisklasser finner du her - http://www.coffeemakersetc.com/espresso-machine.html.

Type

Moka eller Steam - Steam gir press for å presse vann gjennom en seng av kaffegrut. Ingen reell kontroll av trykk eller temperatur. Lengden på brygge tid er kontrollert av operatør.

Semi-automatisk - Pump gir press. Operator sliper, doser og tamps kaffe i en portafilter. Brewing trykk og temperatur er satt og styrt av maskin. Lengde på brygge tid (og derfor volum) er kontrollert av operatør.

Automatisk - Pump gir press. Operator sliper, doser og tamps kaffe i en portafilter. Brewing trykk og temperatur er satt og styrt av maskin. Machine brygger automatisk til en forhåndsbestemt volum.

Super-Automatisk - Pump gir press. Machine sliper automatisk, doser, tamps, brygger til en forhåndsbestemt volum, og kaster det brukte puck, alle med et tastetrykk. Noen kommersielle super automatikk kan også damp melk automatisk, avhengig av brygge valg. Noen produsenter av super-automatikk er Bosch, Saeco og Solis.

Lever - Lever presser ned et stempel for å gi press. Lever dyttet ned manuelt av operatøren. Lever espressomaskiner er vanskeligere å betjene, men gir større kontroll over skudd. For de som liker kunsten å lage espresso. Det mest kjente spak maskiner tilbys den opprinnelige produsenten - La Pavoni.

Design

Den tradisjonelle espressomaskin er noe firkantet og boxy. Hvis dette er OK - flott - det er mye å velge mellom. Hvis du heller vil ha en maskin med en mer moderne design, kan du vurdere Espressione Cafe Retro, La Pavoni Cellini eller La Pavoni Pisa. For en gammel verden design, kan du vurdere en La Pavoni Lever Machine.

er automatikk kan også damp melk automatisk, avhengig av brygge valg. Noen produsenter av super-automatikk er Bosch, Saeco og Solis.

Lever - Lever presser ned et stempel for å gi press. Lever dyttet ned manuelt av operatøren. Lever espressomaskiner er vanskeligere å betjene, men gir større kontroll over skudd. For de som liker kunsten å lage espresso. Det mest kjente spak maskiner tilbys den opprinnelige produsenten - La Pavoni.

Design

Den tradisjonelle espressomaskin er noe firkantet og boxy. Hvis dette er OK - flott - det er mye å velge mellom. Hvis du heller vil ha en maskin med en mer moderne design, kan du vurdere Espressione Cafe Retro, La Pavoni Cellini eller La Pavoni Pisa. For en gammel verden design, kan du vurdere en La Pavoni Lever Machine.

Boiler

Kjelen varmer opp vann til espresso. Vanligvis er det laget av aluminium, messing, kobber eller rustfritt stål. Aluminium varmer den raskeste, men messing og rustfritt stål beholde varmen lenger. Hvis du bare ønsker en rask kopp om morgenen, kan aluminium fungerer best. Hvis du brygg gjentatte skudd, vurdere messing, kobber eller rustfritt. I løpet av årene, kan aluminium har en tendens til å ruste mer enn messing, kobber og rustfritt.

En annen vurdering er boiler størrelse. Mindre kjeler (3-5 oz.) Varme opp raskere og er perfekt for 1 eller 2 kopper, men de som regel krever mer utvinning tid og kan ikke opprettholde temperaturen så konsekvent som en større (7-12 oz.) Kjele. Som en generell regel, jo dyrere maskin, jo større kjelen.

Bar Pressure

Mengden av presset maskinen kan produsere for å tvinge dampen gjennom kaffegrut og gjøre espresso. Teknisk sett er bare 9 barer nødvendig, så det gjør ikke mye forskjell hvis maskinen produserer 15, 16 eller 18 barer.

Bolig

Espressomaskiner er laget med enten ABS støtsikkert plast eller metall boliger. Hvis plast plager deg, må du se etter en maskin med et metallhus. Som forventet, er disse koste mer, og alternativer i de lavere prisene varierer begrenset.

Størrelse

Husk å vurdere din mot verdensrommet og hvordan espressomaskin vil passe på den og i kjøkkenet ditt før du kjøper. Ikke kjøp en maskin som er for stor og uhåndterlig.

No comments:

Post a Comment