Thursday, September 29, 2011

Hvordan å skjære A Tyrkia

Til noen som er bare lære å lage mat, kan dette emnet virke som en av de vanskeligste måltider du noensinne vil måtte forberede seg. Unødvendig å si, hvis du har en kalkun er det vanligvis selskap involvert som betyr en rekke sultne mennesker er avhengige av deg å tilberede et godt måltid. Dette kan være svært skremmende. Heldigvis har vi all den informasjonen du trenger, for å sikre et godt måltid for deg, dine venner og din familie.

For å kunne skjære en kalkun, må du ha følgende deler av utstyret:

• Ett varmt serveringsfat
• Et par av kjøkken saks
• En elektrisk kniv eller en stor slicing kniv (det kan være lurt å velge en manuell kniv fordi de gir mer kontroll enn elektriske ones)
• En liten kniv eller gaffel for arrangering og servering kjøttet

Nå som du har utstyret du trenger for å skjære kalkunen, følger du disse trinnene for å bli en kalkun carving ekspert:

1. La kalkunen å sitte 20-30 minutter etter steking og før carving. Dette vil gjøre kjøttet fuktigere og lettere å kutte.

2. Etter at kalkun har sittet for tiden indikert ovenfor, overføre kalkun på et skjærebrett, dette er hvor du vil begynne carving kalkun.

3. Fjern Ben: For å gjøre dette, hold drumstick fast med fingrene og trekk forsiktig kjøttet vekk fra kroppen av kalkun. Mens du gjør dette, skjære gjennom huden mellom bena og kroppen. Deretter skjærer gjennom joint bli beinet til ryggraden. Deretter skiller drumstick og lår ved å skjære nedover gjennom joint, til kniven treffer skjærebrett.

Ard, dette er hvor du vil begynne carving kalkun.

3. Fjern Ben: For å gjøre dette, hold drumstick fast med fingrene og trekk forsiktig kjøttet vekk fra kroppen av kalkun. Mens du gjør dette, skjære gjennom huden mellom bena og kroppen. Deretter skjærer gjennom joint bli beinet til ryggraden. Deretter skiller drumstick og lår ved å skjære nedover gjennom joint, til kniven treffer skjærebrett.

4. Kutting av drumstick (Ben) Kjøtt: Når du har løsrevet beinet fra resten av kroppen, vil du ønsker å skjære kjøttet. Hold drumstick i oppreist stilling og slå drumstick i en sirkulær bevegelse mens kutte nedover. Dette vil produsere velsmakende skiver av kjøtt som er omtrent like store.

5. Slicing låret Kjøtt: Når slicing lår kjøtt, ønsker du å holde den tett til plate og sikre den slik at den ikke beveger seg. For best resultat når du klipper lår kjøtt, sørg for at kniv er parallell til beinet og skjære nedover mot platen i langsom, jevn bevegelser.

Seks. Slicing Breast Kjøtt: Lag et dypt kutt i brystet av kalkun mot kroppen ramme, så nær vingen som du kan. Starter på forsiden av kalkun (ca halvveis opp på brystet) begynne å kutte ned, parallelt med kutt du har gjort i vingen. Bare klippe nok kjøtt som du tror er nødvendig for mengden av mennesker. Uncut kjøtt vil holde seg friskere lenger.

7. Tjene Tyrkia: plassere alle skiver av kjøttet i en attraktiv måte på en stor tallerken og serverer til dine gjester.

* Merk: Fjern stuffing av kalkun, enten ved å ta den ut av hullet gjorde der benet ble fjernet eller ved å lage et nytt hull i nakken og ta den ut derfra.

No comments:

Post a Comment