Friday, August 24, 2012

Brygge puber i dag: Tilbakevending til en stolte amerikansk tradisjon

Husk en på hvert hjørne svakt opplyst brygg pub eller tavern, øl-gjennomvåt tepper og Joe Bartender, en lang rekke kunder med brillene vassen masse-produsert øl, alle stirrer på en flimrende TV? Versjonene av disse drikker etablissementer sikkert fortsatt finnes men deres heyday som the gathering sted valget er over. Dette ganske deprimerende tid var faktisk bare en hiatus i Amerikas rik brygg pub historie.


I 1634 lisensiert av Puritans første brygg pub i New England med ale brygget på stedet. Deres IDE var å styre drinkers bort fra høyere alkohol innholdet av rum og whiskey. I denne perioden bestått de også lovgivning som sikrer kvaliteten på produktet. Denne tradisjonen av lokale Ølbrygging forbundet med brewing excellence fortsatte frem til tiden for forbud på 1920-tallet. Europeiske immigranter var drivkraften bak denne tradisjonen, ikke bare i transport tid-ære oppskrifter og metoder, men også i flavoring atmosfæren av deres vertshus med toll og dekor av sine hjemland. Nederlandske og engelsk, så tyskerne på 1800-tallet brakt familien atmosfære av den gamle verden til deres adopterte land.


Post-Prohibition, tradisjoner og stil av innvandrer brewing forsvant. Ved slutten av 1970-tallet var bare lys lager å selge i noe betydelig volum, drevet av big business markedsføringskampanjer. Da var det bare 44 bryggerier i USA. Likevel var en bevegelse på måten at ville snur trenden.


På 1970-tallet var mennesker reiser i store tall. Det var i ting å gjøre, og Europa var billig målet. Disse reisende tilbake til Amerika med en smak for ekte øl og en forståelse av quaffing i behagelig, sjarmerende omgivelser. Med en hånlig flir for motstanden på staten vannhull hull i sitt eget land åpnet mange sine egne bryggerier og brygge puber i europeisk stil. I 1982 U.S. lovgivning endelig tillatt mat å bli servert i bryggerier og brygg pub reborn ''.


Våre brygge puber representerer i dag en gjenoppblomstringen av tradisjon og atmosfære som minner om tidligere tider. Som øl er igjen brygget på stedet eller i samarbeid med microbreweries, (Sverige) med puber som å tjene sine produkter, brygge puber har tatt nye stolthet, ikke bare i drikker de oppretter, men også i brygg pub-sted seg selv. Ikke lenger leveres av grossister av masse-produsert produkter, er disse vanligvis eier-opererte bedrifter med et omdømme å beskytte.


Europeisk øl-hage var og er en oase i arbeidslivet, et nabolag samle Brennpunkt tilbyr mer enn bare et sted for å drikke øl. Denne sunne, sosiale atmosfæren gjenspeiles i moderne brygg pub. Polert speil, synlige bjelker, glass og flasker stolt vises, roterende tak fans og menyer som er full av fantasifull vendinger på tradisjonelle pubpriser – er moderne brygg puben et utstillingsvindu for bryggeriets produkter.


Hvis du befinner deg i plasseringen av en fremmed i en merkelig by, kan slippe å din nabolaget brygg pub være svaret. Her er en sosial sette ideell for å møte lokalbefolkningen, spille et spill av Dart og prøvetaking fint kvalitetsøl, øl og ciders. Hvis du reiser med familien, by-pass hurtigmat kjeder og oppsøke lokale brygg pub. Mange er familiedrevet og familie vennlig, rimelig med vekt på ansvarlig glede, og med mat litt over pappeske brigade. Fungerer som restauranter, har brygge puber sjelden en alder-begrensning.


Noen av dere kanskje husker George Orwells berømte gjennomgang av hans favoritt vertshus, "The Moon under Water". Selv om det er fiktive, beskriver han med hengivenhet ti beste kvaliteter av sted, fra dekorativ speil bak stolpen til lyden av barns latter. Sier Mr. Orwell, "Hvis du blir spurt hvorfor du ønsker en bestemt vertshus, det ville virke naturlig å plassere øl først, men det som de fleste appellerer til meg om"The Moon under vann"er hva folk kaller sine"atmosfære". Gitt kvalitet og atmosfære av dagens brygge puber, tror jeg George ville være fornøyd.

No comments:

Post a Comment