Tuesday, August 21, 2012

Ølbrygging tradisjonelle I Europa

Ølbrygging i Europa fortsetter å være en seriøs tradisjonell virksomhet. For tusenvis av år, har Europa vært en leder i brewing dette populære drikke. Mange land har perfeksjonert karakteristiske øl; noen er som mytologiske ambrosia. Opprettholde kvaliteten på gamle oppskrifter, innse mange brewers at sin styrke ligger i å opprettholde tradisjon over fremme innovasjon. Ikke å si det ikke er flere bryggerier eksperimentere med smak som er ny, men det meste de la newfangled risiko-tar til amerikanerne. Hvorfor fikse, og endre det som ikke er brutt?


For å fremme bevaring av europeisk øl kultur, flere land har bundet sammen for å opprette organisasjoner som europeisk øl forbrukernes Union (EBCU). Denne union ble grunnlagt i Bruges i 1990 med tre grunnleggende medlemmer: kampanje for ekte Ale of Great Britain, Objectieve-Bierproevers av Belgia og Nederland HALVLITER. Den lyder like en Monty Pythonesque union med contrived navn, men det er en berettige ettall med tolv land som medlemmer: de ovennevnte tre, pluss Østerrike, Sveits, Italia, Polen, Sverige, Danmark, Norge, Finland og Frankrike.


Gruppens mål er enkle: bevare europeisk øl kultur, tradisjoner, brewing øl og bryggerier; fremme tradisjonell øl; støtte forbruket av tradisjonell øl; og representerer europeiske drinkers i en kampanje for valg, kvalitet og verdi. Dette er ikke bare diskantelement av proff øl-organisasjon i Europa. Andre er Guinness 1759-samfunn, britiske Guild øl forfattere og Brothers øl.


Fortsatt produksjon av tradisjonelle øl har lagt en innovasjon til sin tradisjonelle fasade: øl turer. Beertrips.com, grunnlagt i 1998, fremmer mange øl-smake opplevelser i land som Belgia, Frankrike, England, Tyskland og Østerrike. Hvis du er interessert i å oppleve Tysklands øl, for eksempel er det en 10-dagers tur til Münchens Fruhlingsfest og bayerske landet bryggerier. En personlig favoritt er Brewers og Distilleries of Scotland tour. Sjekk nettsiden for detaljer.


Hvert land i Europa synes å ha en øl type fokus. I Irland fortsetter de å fremme sine traust øl. Stout er tykk og tunge, med en earthy, fyldig smak. De selger lagers og øl, men fokus og spesialitet er på øl som Guinness. Guinness-bryggeriet ble kjøpt og åpnet i 1759 i Dublin, Irland, av Arthur Guinness. Den opprinnelige stout er sterk og bitter-smaker.


I Spania er lager den mest populære. Spansk lagers er litt sterkere enn andre lands lager tilbud. To av sine mest populære øl er Especial og ekstra. ESPECiAL er en pilsnerøl, ganske lett i farge og smak mens ekstra er en blek lager.


Alas, inntil nylig, hadde Sverige vært en øl-ørken i flere tiår. Deres folk har choked og sputtered for mer å slake deres tørst, til ingen nytte. Histrionics til side, var det strengt kontrollert regelverk etter brewing øl som oppbrukt dette landet brewers. Siden begynte den europeiske unionen i Sverige i 1995, dens forskrifter har vokst mer lax og landet har transformert seg fra en ørken til en levende og variert øl kultur. Industrien i Sverige importerer fra mange andre land; Dette har inspirert en Søk etter sin egen øl-identitet. Hvordan bedre å oppdage en øl identitet fremfor å prøve mange ting å se hva som fungerer for folk i landet?


I Holland, industrien fortsetter å produsere sin egen rekke øl: Bierbok. En god versjon av denne typen øl er vanskelig å produsere. Bokbier er et 1500-tallet øl fra Bayern som har endured og perfected. Det er mørkt i farger (rød-brun til svart), søt på tungen med en blanding av bittersweet smaker, for eksempel fløtekaramell, rosiner, lakris, kaffe og sjokolade. Disse er ikke ingredienser, men smaker. Det er en øl sterk i alkohol med en alkohol prosentpoeng til 6,5% og 8%.


Brukes til brewing øl, er historie og tradisjon ikke nødvendigvis støvete, kjedelig eller tørr som gamle historiebøker eller dokumenter. Tusenvis av år siden, var øl et produkt i utvikling; Det var ny og stadig endring. Øl brewing tradisjoner bor på og interesserer drinkers på grunn av eksepsjonell smak utviklet over århundrer, ikke på tross av historie og tradisjon.

1 comment:

  1. Jeg vil anbefale Le_ meridian-finansieringstjenester til enhver som har behov for økonomisk hjelp, og de vil holde deg oppdatert på høye kataloger for ytterligere behov. Nok en gang vil jeg rose deg selv og dine ansatte for ekstraordinær service og kundeservice, da dette er en stor ressurs for ditt selskap og en hyggelig opplevelse for kunder som meg selv. Ønsker deg lykke til for fremtiden.Le meridianfinansieringstjeneste er den beste måten å få et enkelt lån, her er det e-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller snakk med Mr Benjamin On WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Takk Du for at du hjelper meg med lån igjen i mitt hjerte, jeg er evig takknemlig.

    ReplyDelete