Friday, August 31, 2012

Hvitt brød

Hvitt brød er et emne som er stadig blir reist i de siste tider når slike ting som intestinal og tarm problemer oppstår. Den felles troen er at den fungerer som en Lim en gang inne tarmen og forhindrer avfall tar sin normale kurset. Avhengig av hvem du lytte til det er en årsak til fordøyelseskanal lidelser, vektøkning eller selv tarmkreft. Jeg er ennå å se bevis, men det er en masse circumstantial bevis for å sikkerhetskopiere hvert valg.


Hvitt brød er langt den mest populære fordi det er masse-produsert, spesielt for supermarkeder, og er vanligvis selges til lavere kostnad enn bedre kvalitet brød. Barn elsker det fordi det ikke krever så mye tygde og kan svelges massivt. Foreldre synes å liker den fordi barn klager mindre om det enn de gjør hele korn brød. Men lever vi, vi blir fortalt, i en opplyst alder og blir mer oppmerksomme på betydningen av hva vi spiser i dag til våre fremtidige helse og velvære; etter tiår med prøver å forkorte våre liv gjennom upassende diett.


Faktum i saken er at vår fordøyelseskanal systemet krever grovhet skal fungere riktig. Dette er enda mer nødvendig i dag fordi så mange mennesker føre inaktive liv. Der våre besteforeldre brukes til slit fysisk å brenne opp calories og holde sine legemer fungerer vi, i denne generasjon, ikke fører en aktiv livsstil derfor må vi stole på diett for å opprettholde kroppen fitness.


Det er nødvendig å finne grovhet ved enhver anledning. Dette kan oppnås ved å følge rådene av mat pyramiden og som angir bruker hele korn brød i stedet for hvitt. Det betyr også at vi bør være stadig mer klar over krav at visse hvitt brød er høy i fiber; Ifølge USDA skal vi spise hele korn i perfekt diett.


Sammen med hele korn brød bør du inkludere mat fra hver av fem mat-grupper hver dag. Gruppene er:


1. Frukt.
2. Grønnsaker.
3. Kalsium matvarer.
4. Korn.
5. Proteiner.


Du finner detaljerte opplysninger av disse mat-grupper i en tidligere artikkel på:


http://www.recipesmania.com/article-food-Pyramid-1.html


Vennligst husk at livet er ment å være morsomt, og det kan ikke være morsomt hvis du er uskikket eller uvel. En sunn diett i dag betyr mer moro år i morgen. Bare du kan ringe beslutningen, og du skal gjøre det i dag, og komme i gang umiddelbart. Dette er den eneste liv du har det er ikke en generalprøve.



Denne artikkelen er copyright © David McCarthy 2006, og kan bli gjengitt i sin helhet med ingen filer å gi er inkludert en kobling tilbake til http://www.recipesmania.com.

No comments:

Post a Comment