Thursday, August 23, 2012

Hvordan få en god kopp kaffe

Det er én ting som de fleste voksne elsker først i morgen, en kopp god kaffe. Ingenting smaker bedre enn en varm kaffe, som er gjorde godt. Det er et par ting som går inn i stor smaker kaffe. Jeg vil forklare hva den trenger å gi deg hva du vil, best kaffe mulig.


For det første, er kaffe grind, dette er veldig viktig for en rekke årsaker. Først og fremst bør du innse at de fine de kaffe grind, mer smaken som kan trekkes ut fra samme volum. Det er viktig å kjøpe grind så bra som mulig, eller hvis du eier din egen coffee grinder som du slipe det riktig.


Det er også viktig for deg å følge instruksjonene som er gitt med kaffetrakter eller Espressomaskin. Du bør måle vann og kaffe i henhold til antallet kopper du trenger å gjøre, vil dette sikre du legger til riktig mengde vann i forbindelse med kaffe grind. Et annet tips å vurdere, at mange mennesker ikke innser er at hvis du oppvarmer din kaffe har en bitter smak. Kaffe smaker alltid best når det gjøres fersk, sirkulasjon det neste dag vil gi deg mindre enn gode resultater.


Var jeg nevne den rette mengden vann til å bruke, men det er også til viktig å bruke riktig type vann. For å få best mulig smaker, bør du bruke kaldt vann som er blitt filtrert gjennom et vann filter. Noen mennesker anbefaler at du bruker faktisk isen når brewing kaffe, dette er også ment for å forbedre smaken, aldri prøvd det selv om.


Når kaffen er brygget, kan du legge sukker men hvor mye og hvilken type? Jeg anbefaler at du bruker lys brun i stedet for raffinert hvitt sukker, personlig tror jeg det gir kaffen en forbedret smaken. Noen mennesker liker litt melk i deres kaffe, sørg for å varme opp melken, kaldt melk detracts fra varm kaffe-opplevelse.


Jeg har også lest at å legge til bare en klype salt til kaffe begrunnelse vil faktisk forbedre kaffe smaken, denne metoden er ment for å ta ut bitterhet ut av din kaffe. Jeg har ikke brukt det tipset som ennå. Og husk å rengjøre maskinen kaffe grundig når etter hver Bruk dette vil også gi deg en bedre smaker kopp kaffe.


Til slutt, typen kaffebønne du velger er svært viktig. Kaffebønner som du bør være godt stekt, ikke brent! For de beste resultatene jeg foretrekker å bruke arabica bønner for 100%, men dette er bare personlig preferanse mer enn noe annet.

No comments:

Post a Comment