Wednesday, August 29, 2012

Grilling tunfisk biff For et enkelt gourmetmåltid

Leter du etter en deilig og enkel måte å grille opp som fersk tunfisk biff som du bare fanget eller kjøpt fra lokal sjømat markedet? Grillet tunfisk biff er en herlig og spennende hovedrett for eventuelle spesielle måltid. Det finnes ulike metoder for å krydre opp og smaken fangst, men i dag vil vi snakke om en populær metode bruker wasabi pulver. Denne unike spice brukes av mange beste kokker å legge til en spesiell bluss og flavoring tunfisk.


Samle følgende oppskriftsingredienser:


• Tunfisk steker, kuttet til tykkelse på 3/4 tommers til 1 1/2 tommers hver (din preferanse)
• 4 til 6 unser smør
• 1 kopp teriyaki marinade
• 1 spiseskje av wasabi pulver
• 2 hakkede grønn løk
• 1 spiseskje olivenolje, peanut olje eller vegetabilsk olje
• salt og pepper smak


Komme i gang ved marinating tunfisk i teriyaki marinade. Plassere tunfisk i marinade og helt strøk på begge sider av kjøtt. Dekker, plassere i kjøleskap og la tunfisk sitte og marnate for en time eller mer, overnatting er bra også.


Når du er klar, starte opp din grill og få det godt og varmt, men ikke for varmt. Ideelt bringe den til samme temperatur som om du var grilling en vanlig biff biff på grillen. Deretter blandes wasabi pulver, smør og grønn løk, og plasser den til side for tiden. Når grillen er til den ideelle temperaturen, og du er klar, pensel olje på tunfisk steker, og sesongen kjøtt med salt og pepper smak. Mens grilling, med jevne mellomrom baste tunfisk med venstre over teriyaki marinade. Dette vil bidra til å holde tunfisk fuktig og legge til flere smaken. Cook før de er gjort til din ønsket temperatur, og serverer med smør. Du kan også la noen smør smelte på tunfisk fileter som de matlaging samt.


Alternative sett med oppskriftsingredienser og marinade flavoring:


• Tunfisk steker, 1-tommers tykke
• Sesamolje
• 1 avrundet tsp. ømfintlig
• 1/3 c. ris eddik
• 1/3 c. mirin
• 1/3 c. Soyasaus
• 3 tbsp. hakket crystallized ingefær


Populære tunfisk arter:


Tunfisk er en populær, deilige og rike smaker sjømat som er forberedt på mange måter. Det er perfekt for grilling, sautee og broiling. Kjøttet av tunfisk er rosa fordi den Tunfisk muskelvev har en høyere surstoffkapasiteten enn andre fiskeslag.


• Bluefin: en viktig kilde til sjømat, gir mye av tunfisk brukes i sushi. Det er en bestemt delikatesse i Japan der det har blitt rapportert at prisen på en enkelt gigantiske tunfisk kan overskride $100,000 på Tokyo Fiskemarkedet.


• Yellowfin: funnet i åpent farvann i tropiske og subtropiske hav over hele verden, selv om den ikke er i Middelhavet. Det har blitt rapportert å være opp til 94 tommer i lengde og 440 lb i vekt. Andre Ryggfinnen og Gattfinnen er både lyse gult, dermed det vanlige navnet, og de er svært lang, som er pectoral fins. Brødteksten er svært mørk metallisk blå, endre til sølv på magen.


• Albacore: funnet i åpent farvann i alle tropiske og tempererte hav og Middelhavet. Det er en prisen mat og en betydelig fiskeri. Metoder for fiske inkluderer stang og snelle, lang linje fiske og vesken seining, og er meget ettersøkt av sport fiskere og rekreasjonsbruken fisker.


• Bigeye
• Blackfin

No comments:

Post a Comment