Thursday, August 30, 2012

Organisk Baby mat a store Hit I Skottland

** 50% av Scottish babyer matet organisk babymat


Ifølge the Scotsman, mer enn halvparten av Scottish barn under to er nå matet en utelukkende organisk kosten. Faktisk, utgjorde organisk babymat 43% av totale baby mat salget i 2004. Som representerte salg av mer enn 63 millioner GBP i 2004.


En undersøkelse av 805 mødre og gravide kvinner utført av valglokale selskapet BMRB funnet at fire av fem mødre valgte økologisk mat for weaning deres små barn av melk (mellom 6 måneder og 1 år gamle). Grunner gitt var tydelig knyttet til tilsetningsstoffer og kjemiske sprøyting. Mødre i undersøkelsen sitert "mindre risiko av kjemiske plantevernmidler" (87%), "ingen tilsetningsstoffer" (80%), og "ingen GM" (84%)


Intensiv markedsføringskampanjer av grupper som jord Association Skottland får meldingen over om de negative effektene av plantevernmidler. Dette er klart å ha en innvirkning på kjøpe innstillingene av foreldre, og også på endringer i skolen menyer.


Økologisk melk har også positiv helse kjennetegn. Den kan inneholde opp til 71 prosent mer omega 3 enn ikke-organisk melk og mest økologisk melk har et bedre forhold mellom omega 3 til omega-6 enn konvensjonelle melk. Selskaper som runde er å bringe nye produkter til markedet--for eksempel organisk pureer for weaning formål--for å dra nytte av etterspørselen.


Men voksne endrer ikke sine egne spisevaner nesten så raskt. Asda, en Scottish supermarked kjeden eid av WalMart, sier økologisk produksjon for voksne kontoer for bare om lag 2% av totalt salg.


** Hjemmesiden maskiner flytte på fast food-restauranter


Folk som er glad i å latterliggjøre lavt betalende jobber for fast food-restauranten vil være glad for å høre at mange av disse jobbene snart vil være en ting fra fortiden. Minst Hvis RoberServer har sin vei. Selskapet har nylig avduket sin nye hurtigmat selv tjene maskiner kalt "Linje Buster."


Ifølge RoberServer tillater linje Buster kundene å plassere sine egne ordrer fra 15-tommers berøringsfølsom skjerm, og deretter betale for bestillingen med onboard kredittkort-prosessor. Kunder deretter plukke opp deres rekkefølge på telleren. Industrien overslag viser at hjemmesiden teknologier kan skjære kunde ventetiden med så mye som 33%.


Selskapet er rettet mot 115 000 fast food-restauranter i USA lignende teknologi har allerede vært deployert i minibanker og self-kassen dagligvare butikker.


Ønsker du frites med ditt måltid?
Ønsker du frites med ditt måltid?
Ønsker du frites med ditt måltid?


** FDA sier snack beslutningstakere må vise trans fett


Begrepet "trans fett" har blitt et synonym for "usunne". Det er fordi disse ingrediensene skjule i de fleste masse produsert snacks, informasjonskapsler og frosne pommes frites og hjelpe tresko våre arteries og bidra til våre fedme.


1. Januar 2006, FDA er som krever etikettene på pakkede snacks og mat liste over mengden trans fett per porsjon.


Trans fett er en ingrediens i nesten 40 prosent av pakket mat, og de er mistenkt for å bidra til diabetes, hjertesykdommer, streker og mange andre usunn forholdene.


Helse forskere har funnet at trans fett heve nivåene av usunn Kolesterol og lavere nivåer av fordelaktig blod Kolesterol. De si så lite som 2 til 3 gram om dagen--mindre enn ligger i en typisk bolle--kan være skadelig.


Trans fett er vanlig i behandlet mat fordi næringen fabrikanter kan bruke Billige flytende oljer og slå dem til heldekkende objekter ved hydrogenation. De fleste eksperter er enige om det er bedre å bruke produkter som er laget med Flerumettet eller monounsaturated fett som de du finner i canola og olive oils.


Bare å unngå behandlet mat og snacks oppnår samme, siden hele, ubehandlede mat ikke har trans fett tilsetningsstoffer.

No comments:

Post a Comment