Saturday, June 16, 2012

Billig og enkel partiet mat - kaste a stort parti uten å bruke en formue

Hvis du planlegger en fest, vet du allerede at mat kan være en av dine største utgifter. Du kan imidlertid ta flere trinn for å kutte Fest-mat kostnader. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre forretter og drikkevarer å kaste et stort parti. Litt fantasi og innsats kan gjøre en minneverdig anledning partiet.


Her er noen ideer og forslag for å hjelpe deg å spare penger på mat når du kaste din neste fest:


Har en spleisefest


En spleisefest er absolutt billigere enn å ansette en leverandør, og du vil spare mye tid og penger ved å ha Gjestene forberede en rett til å dele med andre. Spleisefest er gøy, og du sikkert vil ende opp med et interessant utvalg av mat. For å gjøre det enklere, kan du ta med et forslag hva angår hva slags parabolen du vil at dine gjester å bringe som en dessert, vegetabilske eller salat.


Fingermat er moro


Små smørbrød, chips, fall og vegetabilske skuffer er relativt billig og du trenger ikke å bry deg med innstillinger for sted og bringe ut din beste Kina. Bare angi servietter og små papir plater og la dine gjester å tjene seg selv fra et utvalg av bit størrelse godbiter.


Tilbake til grunnleggende


OST og frukt er utmerket valg for casual partiet mat som ikke krever fancy sted-innstillinger eller retter. Kjøp frisk frukt i sesongen når du er sannsynlig å finne bestemte varianter på salg og fylle tabellen vil et utvalg av oster, kjeks, og kanskje oliven og nøtter.


Gå italiensk


Hvis partiet vil være et middagsselskap der fingre mat er ikke riktig, kan du prøve spaghetti med hvitløk brød og salat, eller du kunne finne en god avtale på pizza som du har levert. Du vil spare tid, og det er ganske lett å finne røverkjøp på forskjellige typer pizza.


Sparsommelig tørst Quenchers


For partiet drikkevarer er to liter brus og vann rimelig og svært lett å betjene. Gi is og kopper og la dine gjester å tjene seg selv. Te og kaffe er billige samt lemonade du gjør friske eller av konsentrat.


Partiet har ikke koste mye penger å være en stor suksess. Se etter salg på matvarer og drikkevarer du velger, og planlegge slik du vil ha tid til å shoppe være du får du kjøpe.

No comments:

Post a Comment