Monday, June 11, 2012

Tranebær--bemerkelsesverdig antioksidantegenskaper makt og tre gratis Cranberry Recipes Cranberry oppskrifter

Med høytiden rett rundt hjørnet, vil tyttebær begynne å gjøre sine årlige utseende i Thanksgiving og andre sesongbetonte måltider. Deres tangy smaken og skarp rødfarge gjøre dem en favoritt denne tiden av året (det er også når de er mest rikelig, som deres høysesongen går fra oktober til desember).


Men smaken og farge til side, det er en annen grunn til å nyte tyttebær (og selv gjøre dem en del av din diett året rundt)--de er næringsrik og utrolig flott for helsen.


Tyttebær og ditt hjerte


Studier har funnet at tyttebær redusere risikoen for hjertesykdommer. Sist, en studie presentert på den årlige Kongressen av International Union of fysiologiske Sciences i mars/April 2005 fant at griser med atherosclerosis (en primær årsaker til hjertesykdommer) mottok en daglig dose av tranebær pulver hadde gjenopprettet blod fartøy helse.


Andre studier har også funnet at personer som drikker tranebær juice har høyere nivåer av god (HDL) Kolesterol og kan ha forbedret blod fartøy-funksjonen.


Antioksidantegenskaper Powerhouses


Tyttebær er en rik kilde av antioksidanter, ifølge Cranberry Institute, en handel sammenslutning for tranebær growers. I en studie finansiert av instituttet ble det funnet ut at:


"Tyttebær inneholdt de antioksidantegenskaper flavonoider 19 vanligvis spist frukt. Tranebær lastes med antioksidanter, og den skal spises oftere,"sa studien forfatteren Joe Vinson, Ph.D., forskning kjemiker ved Scranton-Universitetet i Pennsylvania.


Andre studier har også rangere tyttebær som ledere i phenolic compound innhold. "Disse antioksidanter kan spille en rolle for å bidra til å forhindre hjertesykdommer og enkelte kreftformer," sa Vinson.


Tranebær kampen kreft


Visse forbindelser i tranebær har blitt funnet for å være giftig for mange kreft svulst cellelinjer, inkludert: lungekreft Cervical kreft Prostate kreft, brystkreft, leukemi


Én studie, for eksempel publisert i juni 2004 Journal of Nutrition, funnet at hele tyttebær hemme prostatakreft, hud, lunge og hjernen kreft celler. Eksperter mener et sammensatt i hele tranebær (ikke bare juice) er ansvarlig for denne effekten.


Unike "Anti-følge" Egenskaper


Tranebær besitte en egen evne til å hemme bakterier, inkludert E. coli, fra overholder urin skrift. Dette er grunnen tranebær juice er ofte anbefalt å hindre urin skrift smitte (UTIs). Tranebær inneholder også hippuric syre, som er antibakterielle og nyttig for valgkrets av UTIs.


Men tyttebær anti-følge egenskaper er nyttig for mye mer enn din urin skrift. En studie publisert i oktober 2004-utgaven av Journal of Science, mat og landbruk funnet ut at en antiviral sammensatte i tranebær kalt proanthocyanidin A-1 hemmer herpes viruset fra vedlegges og gjennomtrengende kjønnsorganer.


På samme måte er et sammensatt i tyttebær kjent for å holde Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker de fleste magesårene, fra å på cellene i mage foring.


Tyttebær og tennene


En studie publisert i kritiske vurderinger i Science mat og ernæring i 2002 funnet at forbindelser i tranebær juice er flott for helsen muntlig. De bidra til å oppløse oppsamlinger dannet av mange muntlig bakterier kombinert med lavere nivå av Streptococus mutans, den viktigste årsaken til tann forråtnelse.


Velsmakende Recipes Cranberry oppskrifter å prøve denne sesongen


Beste om alt dette er at tyttebær er ikke, som noen helse mat, vanskelig å svelge. Faktisk, de legge til en unik, terte smaken til alle typer retter, inkludert disse tre oppskrifter for alle har ferie favoritt: cranberry saus. Nyt!


Tradisjonelle Cranberry saus (ingen sukker lagt!)


Ingredienser:


1 12 oz pose med friske eller frosne tranebær
1 kopp fersk appelsinjuice
1 ts hakket frisk ingefær
1 ts hakket oransje glede
1/4 ts kanel
1/2 kopp knust ananas
1/2 kopp honning


Retninger: Bring appelsinjuice, ingefær, glede og kanel til en byll på høy varme i en mellomstor kjele. Skyll tyttebær og legge når væske er kokende. Redusere varmen til middels og lage mat avdekket i ca 10 minutter. Legge til knust ananas og honning. Fjern fra varmen og kul.


Oppskrift fra verdens sunneste matvarer


Krydret Cranberry saus


Ingredienser:


1 1/2 kopper vann
1 oransje (inkludert juice og fint hakkede svor)
2 kopper sukker
1 stk stick kanel
4 kopper friske eller frosne tranebær


Retninger: Cook 4 første ingrediensene sammen i 5 minutter. Legge til tranebær. Lage mat til bær stopper dukker. Kule uten stirring.


Oppskrift fra tranebær damen


Tranebær Chutney


Ingredienser:


2 kopper hakkede Braeburn apple
2 kopper hele tranebær
1/4 kopp hakkede løk
3/4 kopp brunt sukker
1/2 kopp golden rosiner
1/2 kopp hvit eddik
1/2 tsp. hakkede hvitløk
1 medium red pepper hakkede
1 Tbsp revet ingefær rot (eller 1 ts bakken ingefær)


Retninger: Kombinere alle i en ikke-aluminium hurtigkokeren. Småkoke til alle frukt og grønnsaker er anbudet, ca 20-30 minutter. Rør ofte for å hindre scorching.


Oppskrift fra Wisconsin State tranebær Growers Association

No comments:

Post a Comment