Sunday, June 17, 2012

Sunn mat som barna vil elske

Er å få barna å spise sunn mat er en kamp i hjemmet? Hvis så, vil du elske disse tipsene som vil gjøre barna lykkelig og gi deg gleden av å vite mater du dem matvarer som er bra for dem.


Starte dagen høyre


Du kan gi barna en deilig, sunn frokost ved å få kvitt klar til å spise korn og bakverk og erstatte dem med kli pannekaker og lav-sukker sirup og/eller frukt. Whole-Wheat tortillas fylt med frukt, eggerøre eller OST og Tyrkia bacon er deilig og barna vil ha det gøy å spise dem, betaler ingen oppmerksomhet til det faktum at det er faktisk bra for dem.


Naturlig Sweet


De fleste barna vil be om søtsaker som godteri og snacks kaker. I stedet for å gi trykket, kan du gi dine barn applesauce og hjemmelaget Pound Cake forberedt med en sukker erstatning eller honning snarere enn hvitt sukker. Frukt snacks og tørket frukt roll ups laget av 100 prosent frukt er gode ideer for barn.
Erstatt frukt drinker og brus med flavored tonic vann og frisk fruktjuice. Drikke boksene som inneholder ren fruktjuice er relativt billig og barna elsker de individuelle boksene, komplett med straws.


Gjør det moro


Hemmeligheten er i presentasjonen. Ordne et utvalg av sunn mat på en morsom måte på ditt barns plate. Du kan inkludere smilefjes laget av rosiner eller nøtter og velge matvarer som er fargerike. Barn vil spise meste hvis de presenteres i et unikt design som gjør spise moro.


Sunn middag


Dinnertime kan inkludere hjemmelaget pizza toppet med ost og grønnsaker, eller myke elendige gjort med shredded kylling og OST. Kylling strimler forberedt i ovnen er alltid en hit, og du kan inkludere et utvalg av ferske grønnsaker og hele korn brød. Fisk pinner er relativt sunn Hvis du forberede dem i ovnen fremfor stekt. OST og belgfrukter er sunn valg.


Det er ikke vanskelig å få barn til å spise sunn mat. Det tar bare litt ekstra trodde og planlegging. Start ved å bruke våre tips, og du kan bli overrasket over å se hva barnet ditt vil spise.

No comments:

Post a Comment