Tuesday, June 19, 2012

Hvem sier grønnsaker må være kjedelig?

Spise din veggies - spesielt din salat. Men ikke begrense deg selv å isbergsalat eller salater! Mørkere greener har om samme antall kalorier og carbs-svært lav! - men pack mye mer slag i vitaminene og andre nærings kategorier. Ved å erstatte radicchio, watercress, escarole eller spinat for isbergsalat, kan du legge vitamin C, riboflavin's, mangan og andre viktige vitaminer som ikke finnes i brevet. Du kan prøve dem braised, steames eller grillet etter noe litt forskjellig fra den vanlige salaten.


Her er noen oppskrifter for greener som vil kile din smak knopper og gjøre ditt hjerte lykkelig!


Visnet spinat salat:


Løk ta på en naturlig sweetness som står i kontrast med tangy yoghurt og bitt av spinat. En familie favoritt som er lav inne kalori og høy i viktige næringsstoffer.


Her er hva du trenger:


2 kopper spinat blader
1 medium løk skrelles, skiver
2 tbs. olivenolje
1/2 kopp vanlig yoghurt


Sauté løk i olivenolje till gjennomsiktig. Legge til spinat og kaste i pan strøk med olje til bladene er knapt visnet. Rør i yoghurt mens spinat er fremdeles varm. Spise varmt eller for kaldt. Bare 50 kalorier per porsjon!


Med denne oppskriften, får du: protein, kalsium, vitamin c, mangan, jern, vitamin B12, vitamin A, selen, magnesium, fosfor, kalium, beta carotene, vitamin K, ALA


Grillet Radicchio:


Dijon-sennep og Worcestershire saus sammenlegge spice å hjerte-sunt radicchio uten å legge mye i veien for calories.


1 hodet radicchio
1 tbs. olivenolje
1/4 kopp balsamic eddik
1 tbs. Dijon sennep
En sprut av Worcestershire saus


Kombiner alle ingrediensene unntatt radicchio i en liten bolle. Kutte hodet av radicchio i 1/4 tommers stykker. Pensel Klipp ut side med marinade blanding. Grillen over varmt coals kassaskuff browned. Bare 25 kalorier per porsjon!


Med denne oppskriften, får du: magnesium, fosfor, kalium, vitamin A, vitamin E, foliate, vitamin K, beta carotene,


Spinat, sopp og ansjosfilet salat:


Ansjos er en av de beste kildene til omega-3 fettsyrer og de er lav inne kalori. Enkelt å fikse og deilig middag, på egen hånd, eller med en bolle med tykk pasta.


6 kopper spinat blader, løst pakket
1 2 oz can ansjos i olje
10-12 små sopper
Saften av 1 sitron


Vask og tørr spinat. Renne ansjosfilet olje inn sauté pan og varm. Legg ansjos og forsiktig røre over varme till ansjos er oppløst i olje. Slice sopp tett og legge til ansjosfilet olje, sautéing till browned. Legge til spinat, kaste med olje og ansjos kassaskuff bare visnet. Machine med presset sitron. Bare 50 kalorier per porsjon!


Med denne oppskriften, får du: magnesium, fosfor, kalium, vitamin A, vitamin E, foliate, vitamin K, beta carotene, niacin, Tiamin, vitamin B6, vitamin B12, omega 3-fettsyrer, riboflavin og kalsium


Valnøtt & Raisin greener:


Få enda mer essensielle fettsyrer og antioksidanter i denne stor smaker varm salat.


6 kopper greener, løst pakket (spinat, collard, nepe vil alle fungere godt)
2 tbs. walnut olje
3 cloves hvitløk
1/2 kopp rosiner
1/4 kopp hakkede valnøtter


Hakke greens og plasser i grunne bolle. Walnut varme olje sakte over svak varme. Mos hvitløk cloves og sauté i valnøtt olje til myke og browned. Legg til rosiner og kaste, og deretter legge til valnøtter og varme gjennom. Hell over greener og kaste strøk godt. Bare 150 kalorier per porsjon!


Med denne oppskriften, får du: magnesium, fosfor, kalium, vitamin A, vitamin E, foliate, vitamin K, beta carotene, niacin, Tiamin, vitamin B6, vitamin B12, omega 3-fettsyrer, riboflavin og kalsium.

No comments:

Post a Comment