Monday, June 18, 2012

Romantiske måltider på et budsjett

Mat og romantikk gå hånd i hånd. Men hvis du er på et budsjett, trenger du ikke å bruke masse penger til å vise din portefølje at du elsker ham. Du kan ha en romantisk middag hjemme – av kostnadene til et vanlig måltid. Maten du velger er ikke nesten like viktig som atmosfæren som du oppretter. Du kunne lett lage en svært romantisk middag fra pizza eller smørbrød Hvis du tar deg tid til å lage perfekte stemningen i rommet.


Velg din main parabolen i henhold til partneren din favoritt retter. Det er ikke noe poeng i å mate ham noe han ikke liker. Plus, en styr og ståk mage er ikke veldig romantisk, så ta hans mat valg i betraktning når du planlegger.


Forretter er en flott måte å kle opp noen måltid. Noen favoritt romantisk inkluderer asparges, artisjokker, østers, svart bønner, jordbær og sjokolade.


Presentasjonen av måltidet er viktigere enn matvarer du tjene. Gjøre det enkelt og bland smaker og teksturer, å gi måltid kontrasten og forskjellige former. Planlegge fremover og forberede alt du kan på forhånd slik at ditt siste måltid forberedelse går raskt. Romantisk mat kan inkludere nesten hva som helst hvis du tjene måltidet med myk levende lys og musikk.


Her er noen flere tips for å planlegge som perfekt romantisk måltid:


Dekorere tabellen med høye lys og billig blomster i en vase med glass.


Legge til en pen duk og klut servietter du vil legge til måltidet romantisk eleganse.


Brett din servietter til dekorative figurer og bruke serviett holdere laget av fargerike papir med romantisk massasje eller dikt skrevet på papiret.


Bruk din beste rettene eller bare kjøpe 2 platene i en rabatt eller sparsommelighet butikken.


Jordbær dyppet i sjokolade er ikke bare yummy, men de er svært romantisk.


Du kan kjøpe billig fortune cookies med romantisk fortunes inne for litt spenning Hvis du ønsker.


Bruk fantasien i stedet for ditt kredittkort for å lage en romantisk middag at ingen av dere vil snart glemme. Du vil da kunne slappe av og nyte måltidet romantisk å vite at du ikke kommer i gjeld nyter det.

No comments:

Post a Comment