Thursday, June 21, 2012

Våre hyggelig måltid på c og C Supper Club I døren County i Wisconsin

Min mann, eldste sønn, og jeg hadde mens du nyter et måltid på c & C Supper Club i fisk Creek, Wisconsin (i hjertet av døren County) under en nylig tur til døren County.


Bygningen huser en middag klubb for servering sammen med en linje med spill og levende underholdning med mange helger.


Vi var veldig sulten da vi kom, så vi gikk direkte til spiserommet å spise. Vi ble tilbudt en tabell i nærheten av den store peisen i spisestuen. Det var et fint koselig sted å sitte på kule høsten kvelden vi dined det.


Middag entrees på restaurant leveres med et utvalg av potet, suppe eller salat og brød. I tillegg har supper klubben en omfattende vinsamling de har en foreslåtte vin for hver av entrees de tilbyr.


En av våre diners valgt suppe med hans måltid og bestilte den fransk løksuppe. Han sa det var deilig og at det tasted hvor fransk løksuppe skulle smake, med en tykk hjertelig suppe base, et stykke crusty fransk brød plassert på toppen av suppe, og toppet med bobler varmt OST.


De andre medlemmene av vårt dining parti hadde salat i stedet for suppe. Restauranten har 4 forskjellige salat valg; en huset salat med ditt valg av 12 dressings; et isfjell kile med valg av dressing; beefsteak tomat stykker med bleu OST; og en spinat salat med varm bacon dressing. Vi hadde huset salat og spinat salat. Begge var veldig bra, og hadde en pen presentasjon.


To av oss besluttet på beina Alaska King Crab som vår viktigste hovedrett. De var et godt valg. Krabbe beina kommer pre-split slik som gjør det mye enklere å trekke ut søt crabmeat og dukkert det i smeltet smør som ble levert. Vår eneste klage var at vi ikke kunne få alle krabbe beina ferdig før de begynte å bli kaldt.


Det andre medlemmet av vårt dining parti hadde surf og gresstorv, hvorav det var flere alternativer. Han valgte førsteklasses ribbeina og reker. Begge elementene var perfekt tilberedt og tasted veldig bra. Rosmarin baby rød-poteter, som han valgte å ha med måltid hans var også meget gode.


Brød som fulgte med måltidet var også veldig bra. Vår eneste klage var at det ble servert kaldt. Brød ville ha tasted enda bedre hadde det blitt servert varm.


Til dessert hadde en av våre dining partiet en iskrem drikke, restaurantens lilla shooter som var en kombinasjon av vanilla ice fløte, bringebær brennevin og Creme de kakao. Det ble servert i høyt glass og var toppet med pisket crème og røde sprinkles. De to andre medlemmene av vårt dining parti prøvde bringebær éclair cake for dessert. Det var en rik dessert som mye tasted like ostekake. Det hadde en mousse fylling, bringebær og éclair puffs i det, og var toppet med pecans. Det var veldig bra.


Måltid, inkludert dessert og drikkevarer og tips var litt over $100 for tre personer, og vi følte det var vel verdt pengene. Alt vi hadde tasted god og var av god kvalitet. Det er et bra sted å har en avslappende middag når du er i døren County.

No comments:

Post a Comment