Friday, June 22, 2012

The Inn At Kristofer I Wisconsin søster Bay tilbyr en flott Dining Experience

Døren County, Wisconsin er et populært reisemål for titusenvis av reisende hvert år. Små landsbyer med bestander av mindre enn 500 personer svu til store menneskemengder under sommeren helgene som folk hodet til døren County for noen resten, avslapping, tid på vann og god mat.


The Inn at Kristofer, er plassert på Bay Shore stasjon i søster Bay, Wisconsin, et flott sted å gå for et spesielt måltid. Min mann og jeg behandlet oss på middag det under vår siste tur til døren County, og vi var veldig glad vi gjorde. Vi hadde et godt måltid.


Det første vi la merke etter blir sittende var det vakker utsikten over vannet. Restauranten er rett over gaten fra Bay i søster Bay og stort bilde vinduer langs forvegg av restauranten presentasjon vann-visningen.


Umiddelbart etter blir sittende glassene vann var fylt, og en kile av fersk lime ble lagt. Vi fikk menyer og frisk, varm og multi-grain ruller. Ruller ble servert med smør rosetter flavored med fersk basilikum.


Spesielt hovedrett var den kvelden grillet vaktel som min mann bestilt. Jeg hadde sertifisert Angus filet mignon, og våre eldste sønn, som hadde blitt med oss på våre ferie, valgte det hel stekt Duck med oransje Grand Marnier saus.


Fordi vi ønsket å spare plass til dessert hoppet vi forretter, suppe og salat selv om anbefalte suppe for kvelden, maple butternut squash bisque toppet med pecans, hørtes deilig.


Alle tre entrees var utmerket. Presentasjonen av platene var pen og maten tasted så godt som det så. Angus filet hadde en Cabernet saus som var helt riktig med the beef. Hjemmelaget hvitløk mashed poteter og garnityr av haystack poteter rundet av til hovedrett.


Anda var anbudet, fuktig og veldig flavorful. Det ble fulgt av ferske steames grønnsaker that were cooked bare høyre og vill ris som inneholdt tørkede tranebær og nøtter.


Grillet vaktel var, ifølge min mann, perfekt tilberedt. Han likte den. Det ble fulgt av den samme vill ris som anda og crepe fylt med cranberry saus, som han trodde var deilig også.


Til dessert delt vi to valg; en gresskar hårskum Torte Chocolate torte og det Creme brulee. Den gresskar hårskum Torte Chocolate torte hadde en svært lys gresskar smaken og ble servert med karamell saus og frisk pisket krem. Den Creme brulee var flamed ved bordet med Grand-Marnier. Kombinasjonen av kremaktig vanilje vaniljesaus crunchy caramelized topping, og Grand Marnier var deilig.


Selv om the Inn at Kristofers ikke er en rimelig restaurant, er det et flott sted å gå for et spesielt måltid, enten det dreier seg om noen fødselsdag, jubileum, eller bare for å behandle deg selv. Jeg anbefaler prøver den. Maten er utmerket, og så er du tjenesten. Selv om vi ikke hadde reservasjoner når vi dined det, kan du ringer videre og gjøre bestillinger, spesielt hvis du er det klart for døren County i sommermånedene opptatt (http://www.doorcountycountry.com/food/innatkristoferssisterbay/).

No comments:

Post a Comment