Friday, June 29, 2012

Helse-aspekter av sjokolade

Sjokolade er avslappende. Det er så beroligende. Det lindrer våre nerver og gjør oss glade. Og vi tenker ofte på det som en syndig overbærenhet. Men det trenger ikke å være. Hvis du velger chocolate klokt, kan du nyte det uten den skyldige følelsen vi vanligvis forbinder med den.



Hva er sunn aspekter av sjokolade?


Ved å spise små mengder høyre sjokolade, vil du nyte de mange helse aspektene av sjokolade. Sjokolade inneholder høye nivåer av kalium og magnesium, samt vitaminer B1, B2, D og E. Hvis det ikke er grunn nok til å nå for en daglig dose av sjokolade, anser at den også kan lavere blodtrykk og hindrer at blodårene herding, derfor beskytte hjertet.



Har sjokolade blitt feilaktig anklaget?


For det meste, har sjokolade blitt feilaktig anklaget. Nye studier er å finne at felles tro om virkningene av sjokolade ikke er oppfylt tross alt. Mens vi brukt til å knytte sjokolade med akne, har forskere nå oppsagt en mulig kobling mellom to. Mens noen mennesker unngått sjokolade grunn av koffein-nivået som er knyttet til seg, har vi nå vet at en liten serverer bare inneholder så mye koffein som en kopp decaffeinated kaffe. Forårsaker sjokolade virkelig migrene? Vel, bare hvis forbrukes i store mengder. Igjen, moderasjon spiller en stor rolle her.


Så før du kommer for en Hershey bar av en Snicker, vurdere at sjokolade du spiser skal inneholde 70% kakao. Du finner dette spesielt i mørk sjokolade. Du bør investere i en mørk sjokolade for kvalitet og spise den inne liten beløpene hver dag for å se de helsemessige fordelene. Kontroller at du nyte hver bit og la den smelte i munnen. Det vil ha samme effekt som det anbefalte enkelt glasset vin per dag.



Hva slags sjokolade tilbyr de fleste helse aspekter?


Sant kakao er de beste sjokolade å spise av helsemessige årsaker. Ikke bare vil det tilfredsstille dine sweet tann, men det vil også gi helse aspekter utover hva mange av oss har drømt mulig. Anbefalingen er å spise to små firkanter av sjokolade per dag. Vi snakker ikke om en typisk candy bar her. Mørk sjokolade inneholder høyere nivåer av kakao og lavere nivå av melk og sukker.



Hvis du velger klokt


Den beste varianter av sjokolade er dyrere og mørke eller bittersweet. God sjokolade kan bare ha noen ingredienser på etiketten innholdet. I tillegg kan du kjøpe organiske sjokolade eller lage din egen hjemmelaget sjokolade med en kakao base.



Sunn Snacks i sjokolade


Det finnes noen enkle måter å få i din daglige dose av hjerte-sunt sjokolade. Prøv en steamy kopp varm kakao, frukt dyppet mørke i sjokolade, sjokolade dekket mandler eller spise kvadratene av sjokolade av seg selv.



Sjokolade i moderering


Hørsel at sjokolade har helse aspekter betyr ikke at vi kan laste opp våre dagligvarebutikk handlekurver med sjokolade barer skjønt. Det er viktig å overholde det anbefalte daglige dosen siden det er høy i calories. Moderasjon er en nøkkelfaktor her. Balansere din caloric inntaket med en rekke andre hjertet sunn mat, og nå for mørk sjokolade som en kur for dine sweet tann med måte.

No comments:

Post a Comment