Wednesday, June 20, 2012

Kaffe huset kaffe i hjemmet.

La oss ta en tutorial av etableringen av kaffe huset kaffe.


Først vil du vurdere aroma og smak av kaffebønner kaffe huset. Dette er kjent som cupping. Ifølge den spesialitet kaffe Association of America evaluere utdannet cuppers duften av kaffe huset bønner (som er hvordan de lukter etter sliping), duften av kaffe huset bønner (som er hvordan de lukter etter at de har vært i vann), smaken, nese (som er som utgis vapors), aftertaste og kroppen (som er hvordan føles kaffe huset kaffe i munnen).


Du vil vite hvordan brygge riktig kaffen. Kontroller først at du har om lag 2% kaffe og 98% vann. Vannet du bruker bør være av høy kvalitet. Også, sørg for å ha et bra laget filter. For å perfeksjonere smaken på kaffen, må du tilpasse størrelsen på grind med brewing tid. Hva dette betyr er større grinds bør ha lenger brewing ganger, og kortere grinds bør ha kortere brewing ganger.


Det er to grunnleggende måter å brewing kaffe huset kaffe i hjemmet. Espresso-metoden må fint bakken kaffe. Fordi vann er tvunget gjennom, hvis grinds er for stor, vil din kaffe ikke kommer ut til høyre. Espressokaffe brukes til lattés som er blandet med varm melk, cappuccino som er blandet med skummet melk og Americano som er ett skudd av espresso med 2 skudd for varmt vann.


Den andre metoden er infusjonen. Det finnes mange typer metoder med infusjon. Den vanligste er å bruke en automatisk kaffe drypper maskin. Hvis du vil få de beste resultatene, kan du bruke et permanent kaffefilter i stedet for kaffe filter papir.


Nå la oss diskutere noen av de forskjellige kaffe huset forener som du kan bruke i hjemmet. Bruke enkelt opprinnelse kaffe, er det over 100 harmoni som du kan bruke til å få kaffe huset kaffe.


Her er noen enkelt opprinnelse kaffe som er ganske deilig.


Kenya kaffe - med hint av frukt og bær, noen tror dette er den fineste kaffe blanding som du kan kjøpe.


Colombia kaffe - denne blandingen kaffe har en meget søt glatte ennå smak. Dette anses å være den fineste i Sentral-Amerika.


Costa Rica kaffe - denne blandingen har et snev av røykfylt smaken


Guatemala kaffe - denne blandingen er litt krydret og har et snev av sjokolade


Fransk stek kaffe - dette blanding inneholder dypt stekt arabica bønner


Meksikansk kaffe - mange foretrekker denne blandingen i motsetning til de colombianske eller Kenyanske harmoni.



Den mest berømte blanding av kaffe er Arabian Mocha Java. Det vurderes å være verdens første kaffe blanding. Det er en blanding av Jemen Mocha og Java. Den har sjokolade overtoner på toppen av rike og komplekse smaker.


Før du blande noen kaffe i hjemmet, kan du vurdere hva smaker du er blanding, hvis du ikke er forsiktig, og du vil opprette en forferdelig kombinasjon. Nybegynnere bør holde oss til pre-blended kaffe som du kan kjøpe fra en kaffe hus og brygge i ditt eget hjem.

No comments:

Post a Comment