Thursday, June 28, 2012

Guide til Bunn kaffe beslutningstakere

Er du en av dem som ikke kan få bevegelse uten at morgen kopp kaffe om morgenen? Hvis du er, du er ikke alene. Hjem over hele landet er hjem til Bunn kaffe beslutningstakere, espresso eller cappuccino beslutningstakere å bli folk opp og klar for å møte dagen. Bunn er en av de mest kjente navnene i Hjem kaffemaskiner og har en solid rykte for kvalitet.


Funksjonene i kaffe beslutningstakere


Selskapet gjør syv forskjellige maskiner, med funksjoner for alle behov. Modeller som kommer i enkelt porsjoner helt opp til en ti-cup-maskin. Antall coffee drinkers i huset og hvor mange kopper hver drinker hjelper bestemme størrelsen på maskinen du trenger. Du kan velge andre funksjoner for bekvemmelighet.


Tidtakere er flott å ha i en kaffetrakter. Du kan få alt klar før du går til sengs og våkne til en deliciously brygget potten. Fylle maskinen med vann og kaffe begrunnelse og angi tidtakeren for bare noen få minutter før Klokkealarmen vil går av. Maskinen vil gjøre resten.


Maskiner som er laget av dette selskapet har en mindre footprint enn andre maskiner av samme størrelse. Dette bidrar til å spare plass i kjøkkenet. Det er plass enten under din skap eller i hjørnet av kjøkken-telleren, uten å ta opp for mye plass i ditt område for matlaging. En rekke farger og stiler er tilgjengelige for å matche din dekor.


Historien om kaffe beslutningstakere


Bunn har en lang historie som en pioner i Hjem kaffe gjør. Selskapet utviklet det første papir kaffe-filteret. Disse ble opprinnelig opprettet for bruk i kommersielle maskiner og senere for hjemmebruk. De har også utviklet den første pour over maskin og den første automatiske drypp maskinen.


Kostnaden for disse maskinene er litt høyere enn de som er laget av andre selskaper. Du betaler for kvalitet i denne prisforskjell. De er bedre kvalitet og mer holdbar enn noen annen maskin. Den Bunn-o-Matic er maskinen valgt mesteparten av restauranter og kaffebarer. I Hjem markedet har dette selskapet også byens beste rykte.


NHB Bunn kaffe beslutningstakere


Selskapet fortsetter å forbedre sine produkter med den nye NHB-maskinen. NHB har en pour over systemet å brygge en stor kopp og gjør også varmt vann for te eller kakao. Termostaten sikrer perfekte temperaturen og distribusjonssystem vann hjelper vannet flyt jevnt over begrunnelse. Andre flotte funksjoner av denne maskinen Inkluder:


Dusjhode dispersjon Vannsystemet diffuses forsiktig vannet over begrunnelse. Dette bidrar til å trekke ut maksimalt smak.


Pour over Oppvarmingssystem forblir på og klar til å brygge. Hvis du går bort for mer enn noen få dager, kan du slå av ferie-bryteren på baksiden av maskinen.


Kommersielle termostat opprettholder perfekt temperaturen.


En avkalknings stang er inkludert til å rense ut bygge fra spray hodet. Retninger er inkludert du rengjør maskinen riktig.


En keramiske Berør varmeplaten holder drikke på den perfekte temperaturen. Dette blir kontrollert med en bryter.


o trakter vann reservoaret vann til broiling systemet, der vannet varmes.
o leveres maskinen med spesielle filtre, a user's manual og verktøyet descaler.

No comments:

Post a Comment