Wednesday, June 27, 2012

Røkt laks - en sunn lav Carb diett-valg

Nå til dags, mange mennesker er å snu til fisk som røkt laks å gi noe ekstra til deres kosthold. Mens de fleste fisk er lastet med sunn næringsstoffer, røkt laks serverer opp noe som andre fisk mangler i. Laks er høy i Omega-3 fettsyrer


syrer som en flott næringsstoffer for menneskekroppen. Disse er noen av næringsstoffet det kan bidra til å unngå denne typen problemer som hjertesykdommer og visse typer kreft, så vel som mange andre plager.


Kvikksølv er en annen bekymring av de fleste forbrukere når de ønsker å legge til fisk i sin diett. Imidlertid, med røkelaks, nyere studier har vist at den har et svært lavt nivå av kvikksølv sammenlignet med andre fisk som hai og Sverdfiskbiter.


Når veiing alle helse-alternativene i disse dager, kan mesteparten av informasjonen være litt langtekkelig og forvirrende til tider. Studier av røkt laks imidlertid har overbevisende vist og


over at dette er en stor kilde til så mange flotte næringsstoffer at alle behov.


Du kan legge til kalde røkt laks, eller "lox" å din bagel med krem ost i morgen. Eller hva med å legge den til din salat ved lunsjtid for litt hyggelig ekstra smak? Prøv å bruke laks for behandler neste gang du er underholdende eller har gjester for middag. De fleste oppskrifter er ikke bare imponerende men lett også. Gjester, eller venner og familie vil sikkert Takk for å legge til en slik sunn mat som røkt laks i sine dietter.


Røkt laks levert er utmerket som en del av en low-carb diett. Å ha 15.55 gram protein effektiv karbohydrater gram røkelaks passer rett i med low-carb diett. Du kan ikke velge en bedre mat å spise når du er på en low-carb diett. Vi har samlet i røkt laks levert Carb Buster Kit for å hjelpe deg med dine mål. Du vil finne nok røkelaks å forberede 72 low-carb eller low-carb snacks. Bruker oppskrifter finner du i vårt bibliotek, kan du forberede restaurant kvalitet måltider med røkt laks som er stor smaker, bra for deg, og vil imponere middag-gjester.


Våre røkt laks Carb Buster Kit tilbyr to enheter hver av våre mest populære alle Wild Alaska røkt laks, oppslag og hermetisert Wild Alaska røkt laks. Alle våre røkelaks blir behandlet ved våre anlegget ligger i Ketchikan, Alaska.


Hundrevis av mennesker har oppdaget de helsemessige fordelene av å spise røkelaks. Journal of American medisin Association nylig publisert en rapport om å legge til Wild Alaskan røkt laks minst en gang i uken til din diett vil kutte risikoen for plutselige cardiac død i halvparten.


Holde din diett low-carb er en fin måte å bli frisk og røkt laks er en fantastisk og enkel måte å bo på din diett!

No comments:

Post a Comment